Rondleidingen

Rondleiding 13 © Bas Czerwinski

Rondleiding 13 © Bas Czerwinski

Toeristenrondleidingen (Engelstalig)

Engelstalige rondleidingen waaraan u zonder concertkaart kunt deelnemen, worden gehouden op de volgende dagen:

  • zondag van 12.30 tot 13.45 uur
  • vrijdag van 17.00 tot 18.15 uur
  • woensdag van 13.30 tot 14.45 uur.
  • maandag van 17.00 tot 18.15 uur (enkel van mei tot en met september)

Deze rondleidingen worden standaard in het Engels gehouden en kosten € 11 per persoon. Bestel uw kaartje online via de Engelse website of neem contact op via (0031) 20 671 83 45 (regulier tarief).

Boek een rondleiding (Engelstalige website)

Het Zondagochtend Concert (Nederlandstalig)

Voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert kunt u ook een kijkje achter de schermen nemen. U ontdekt dan plekken in het gebouw die anders verborgen blijven en u hoort anekdotes uit de rijke geschiedenis van Het Concertgebouw. De rondleiding begint om 9.30 uur, en dient gereserveerd te worden. Een kaartje kost € 11 en is alleen te koop in combinatie met een kaartje voor Het Zondagochtend Concert van die zondag. Tijdens deze rondleiding wordt Nederlands gesproken.

Bekijk alle Zondagochtend Concerten met een rondleiding

BankGiroLoterij ZomerConcerten (Nederlandstalig)

In juli en augustus zijn er rondleidingen voorafgaand aan de BankGiroLoterij ZomerConcerten. Deze rondleidingen starten om 18.15 uur en vinden alleen plaats voorafgaand aan concerten in de Grote Zaal die om 20.00 uur beginnen. Een kaartje voor de rondleiding kost € 11 (exclusief concertkaart) en is alleen te koop in combinatie met een kaartje voor een ZomerConcert. Tijdens deze rondleiding wordt Nederlands gesproken. De rondleiding kunt u direct meebestellen wanneer u online concertkaarten bestelt.

Bekijk alle ZomerConcerten met een rondleiding

Rondleidingen voor groepen

Rondleidingen voor groepen van maximaal 30 personen kunnen worden aangevraagd via e-mail: zaalverhuur@concertgebouw.nl. Deze rondleidingen zijn helaas niet mogelijk op weekenddagen en tijdens concerten. 

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.