Praktische informatie Mahler Festival 2020

Praktische informatie over het Mahler Festival: wat is een passe-partout, wanneer zijn de concerten los te koop, wat zijn de prijzen en hoe kunt u bestellen?

Het Concertgebouw © Hans Roggen

De passe-partouts zijn wegens enorm succes geheel uitverkocht!
Vanaf 26 februari kunt u concerten binnen de keuzeserie bestellen.

Passe-partout Grote Zaal
Een passe-partout voor het Mahler Festival omvat tien concerten in de Grote Zaal waarin alle door Mahler gecomponeerde symfonische muziek wordt uitgevoerd, inclusief de orkestliederen, Das Lied von der Erde en de onvoltooide Tiende symfonie.

Concerten Mahler Festival in de keuzeserie
Het Mahler Festival wordt nog uitgebreid met concerten in de Kleine Zaal. Zo krijgt pianist Julias Drake het podium van de Kleine Zaal om met een keur aan zangers in muzikale dialoog te gaan. En zal Amsterdam Sinfonietta Solisten Mahlers eendelige Pianokwartet vertolken. Vanaf dinsdag 26 februari 2019 tot 15 mei 2019 kunt u de concerten in zowel de Grote als de Kleine Zaal bestellen als onderdeel van de keuzeserie. De prijzen voor de losse concerten worden in februari 2019 bekendgemaakt.

Losse concertkaarten
Op zaterdag 1 juni 2019 begint de kaartverkoop voor het seizoen 2019-2020. U kunt alle concerten uit het Mahler Festival dan los bestellen. De prijzen voor deze losse concerten worden in februari 2019 bekendgemaakt.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantcontact en verkoop. Dat kan op twee manieren:

  • e-mail: mahler-festival@concertgebouw.nl
  • telefonisch via de Mahler Festivallijn: 0031 20 305 99 77, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur gedurende de passe-partoutverkoop (tot 15 mei 2019)
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.