Praktische informatie Mahler Festival 2020

Praktische informatie over het Mahler Festival: wat is een passe-partout, wanneer zijn de concerten los te koop, wat zijn de prijzen en hoe kunt u bestellen?

Het Concertgebouw © Hans Roggen

De passe-partouts zijn wegens enorm succes geheel uitverkocht!
Vanaf 26 februari kunt u concerten van het Mahler Festival binnen de keuzeserie bestellen.

Passe-partout Grote Zaal
Een passe-partout voor het Mahler Festival omvat tien concerten in de Grote Zaal waarin alle door Mahler gecomponeerde symfonische muziek wordt uitgevoerd, inclusief de orkestliederen, Das Lied von der Erde en de onvoltooide Tiende symfonie.

Concerten Mahler Festival in de keuzeserie
Het Mahler Festival wordt nog uitgebreid met concerten in de Kleine Zaal. Zo krijgt pianist Julius Drake het podium van de Kleine Zaal om met een keur aan zangers in muzikale dialoog te gaan. En zal Amsterdam Sinfonietta Solisten Mahlers eendelige Pianokwartet vertolken. De concerten in het Mahler Festival 2020 kunt u deels bestellen als bonus bij uw serie van de Eigen Programmering, en deels als onderdeel van de keuzeserie:

  • De symfonieën in de Grote Zaal kunt u als bonusconcert bij uw serie bestellen
  • De overige concerten in het Mahler Festival (waaronder de concerten in de Kleine Zaal) kunt u als onderdeel van de Keuzeserie bestellen

Losse concertkaarten
Op zaterdag 1 juni 2019 begint de kaartverkoop voor het seizoen 2019-2020. U kunt alle concerten uit het Mahler Festival dan los bestellen.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantcontact en verkoop. Dat kan op twee manieren:

  • e-mail: mahler-festival@concertgebouw.nl
  • telefonisch via de Mahler Festivallijn: 0031 20 305 99 77, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur gedurende de passe-partoutverkoop (tot 15 mei 2019)
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.