Reserveren bij Restaurant LIER

Restaurant LIER is geopend voor diner op avonden dat er concerten plaatsvinden in de Grote Zaal, en na afloop van Het Zondagochtend Concert voor een uitgebreide brunch.

Reserveren kan op de volgende manieren:

  1. Via het reserveringsformulier - Vul uw wensen en gegevens in in onderstaand reserveringsformulier en betaal achteraf in het restaurant. Note: uw persoonsgegevens vallen in dit geval onder de privacy policy van Vermaat, met Resengo als subverwerker, in plaats van Het Concertgebouw. 
  2. Bij uw concertkaarten - Na het selecteren van uw stoelen, kunt u (tot 36 uur voor aanvang van het diner) een dinerarrangement in het winkelmandje bijbestellen. U betaalt het diner gemakkelijk vooraf online tegelijk met uw concertkaarten. Naar de concertagenda.
  3. Via Mijn Account - Als u al kaarten heeft geboekt voor een concert, kunt u (tot 36 uur voor aanvang van het diner) aanvullend een brunch of diner reserveren via Mijn Concerten in uw account. Kies het dinerarrangement naar wens en betaal gemakkelijk vooraf uw diner online.
  4. Telefonisch - Tussen 10.00 - 17.00 uur kunt u (tot 36 uur voor aanvang van het diner) contact opnemen via de Concertgebouwlijn 020 671 83 45. Na 17.00 uur kunt u het restaurant bereiken via 020 573 05 78 (bereikbaar op dagen dat het restaurant geopend is).

Voor groepen vanaf 6 personen kunt u enkel telefonisch of per mail reserveren via 020 573 05 78 of reserveren@restaurantlier.nl.

Heeft u ook kaarten voor het concert van die avond? U kunt onbezorgd genieten van uw bezoek. Lees meer over onze service

Reserveer direct

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.