Restaurant LIER tijdens het Mahler Festival

Restaurant Lier © Jan Kees Steenman

Tijdens het Mahler Festival kunt u voorafgaand of na de concerten heerlijk genieten in restaurant LIER. Gustav Mahler was zijn tijdgenoten ver vooruit, in LIER hebben wij ons daardoor laten inspireren. Met het menu spelen wij in op duurzaamheid, de link met de natuur en huidige trends. Zo kunt u dagelijks genieten van wisselende menu's afgestemd op de symfonie van die dag, begeleid door bijpassende wijnen.

Direct reserveren

Lunch
Lunchen is mogelijk op alle dagen van het festival, behalve op vrijdag 8 mei en woensdag 13 mei. De specifieke openingstijden van het restaurant voor de lunch vindt u bij het bestellen van uw lunch. De driegangenlunch kost € 47,50, twee gangen kost € 38,50.

Diner
Dineren in LIER voorafgaand aan de avondconcerten is mogelijk op alle dagen van het festival, met uitzondering van zaterdag 9 mei. Voor diner is LIER geopend vanaf 17.30 uur. Het driegangen-diner in LIER kost € 62,50, het wijnarrangement kost € 25.

Pauze-arrangement
Het pauze-arrangement is beschikbaar in de pauze van de concerten in de Grote Zaal op dinsdagavond 12 mei, zaterdagavond 16 mei en zondagavond 17 mei. Het arrangement bestaat uit een drankje en een hapje en kost € 17,50.

Souper
Souperen na afloop van het concert kan op vrijdag 15 mei en zaterdag 16 mei. De soupers beginnen rond 22.15 uur. Het souper bestaat uit twee kleine gerechten en kost € 37,50.

Reserveren

U kunt op de volgende manieren uw reservering plaatsen:

  • Via het reserveringsformulier - Vul uw wensen en gegevens in in het formulier en betaal achteraf in het restaurant. Note: uw persoonsgegevens vallen in dit geval onder de privacy policy van Vermaat, met Resengo als subverwerker, in plaats van Het Concertgebouw.
  • Bij uw concertkaarten - bovenstaande arrangementen reserveert u eenvoudig online tijdens het bestellen van uw concertkaarten. Op de pagina van het concert van uw keuze vindt u de arrangementen. Na het selecteren van uw stoelen, kunt u een arrangement in het winkelmandje bij bestellen. U betaalt het arrangement tegelijk met het boeken van uw concertkaarten.
  • Via Mijn Account - Heeft u al kaarten voor een concert, en wilt u alsnog een arrangement in LIER reserveren? Dat kan via uw account onder Mijn Concerten. Ook hier kunt u gelijk het arrangement betalen.
  • Telefonisch via de Concertgebouwlijn: 020 671 83 45 (dagelijks bereikbaar van 10.00 - 17.00 uur, lokaal tarief). Wilt u na 17.00 uur contact opnemen met het restaurant? Dat kan via dit nummer: 020 573 05 78 (bereikbaar op dagen dat het restaurant geopend is, van 11.00 - 22.00 uur, lokaal tarief).

Reserveringen boven de 6 personen kunt u enkel telefonisch of per mail plaatsen via 020 573 05 78 of reserveren@restaurantlier.nl.

Bij het maken van uw reservering voor diner en lunch kiest u het tijdstip waarop u plaats kunt nemen in het restaurant. Deze tijdstippen zijn afgestemd op de aanvangstijd van het concert dat u gaat bezoeken. Bij aankomst wordt uw jas aangenomen en naar de centrale garderobe verplaatst, waardoor u niet in de rij hoeft te staan om uw jas op te hangen. Na afloop haalt u uw jas op bij de centrale garderobe. Ook worden uw entreekaarten gescand bij LIER, waardoor u na het dessert direct de concertzaal in kunt. Alles om u onbezorgd te laten genieten van uw bezoek aan Het Concertgebouw.

Naar Mahler Festival website

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.