Robeco Summer Restaurant

© Ronald Knapp

Een ideale zomeravond

Lekker eten en samen naar een concert: een ideale zomeravond! In de prachtige Spiegelzaal serveren we tijdens de Robeco SummerNights heerlijke twee- en driegangendiners. Voor twee gangen (voor- en hoofdgerecht) betaalt u € 32 per persoon, voor drie gangen € 39 (exclusief drankjes). Bekijk alvast het menu van het Robeco Summer Restaurant:

Voorafgaand aan concerten in de Grote Zaal

Het Robeco Summer Restaurant is open voorafgaand aan vrijwel alle concerten in de Grote Zaal, en een beperkt aantal concerten in de Kleine Zaal. Inloop vanaf 17.30 uur. Bij het driegangendiner adviseren we u om vóór 18.15 aan tafel te gaan. Bij concerten die om 21.00 uur beginnen is de inloop vanaf 18.15 uur. Bekijk de agenda met zomerconcerten waarbij u vooraf kunt dineren.

Reserveren

Reserveer direct uw twee- of driegangendiner tijdens het online bestellen van uw SummerNight-concertkaarten, of bel met de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek) dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Bekijk de Robeco-concertagenda

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.