1. Series
  2. Fred Luiten Concertorganisatie

Barok Vocaal (Fred Luiten Concertorganisatie)

Bent u liefhebber van vocale barokmuziek op het hoogste niveau? Dan bent u aan het juiste adres bij Barok Vocaal, georganiseerd door Fred Luiten Concertorganisatie. In seizoen 2021-2022 viert Barok Vocaal zijn 25-jarig jubileum met drie topconcerten. Hieronder vindt u de (mini)series, alle concerten vinden plaats in 2022.

Vanaf zaterdag 5 februari 2022, Grote Zaal

De serie Barok Vocaal Totaal bestaat uit drie beroemde en fraaie Bach-concerten, uitgevoerd door Collegium Vocale Gent en Philippe Herreweghe en het jubilerende La Petite Bande: de Hohe Messe, de Matthäus-Passion en de Brandenburgse concerten.

Vanaf € 125,00

Vanaf zaterdag 5 februari 2022, Grote Zaal

Deze mini-serie bevat twee van Bachs mooiste en bekendste werken: de Hohe Messe en de Matthäus-Passion, uitgevoerd door Philippe Herreweghe en Collegium Vocale Gent en La Petite Bande met Sigiswald Kuijken.

Vanaf € 85,00

Vanaf zondag 3 april 2022, Grote Zaal

In deze serie komt het beste van Bach op zowel vocaal als instrumentaal gebied samen ter gelegenheid van 50 jaar La Petite Bande. Oprichter en leider Sigiswald Kuijken is pionier op oude muziekgebied: hij vervolmaakte passies in kleine bezetting en herontdekte de violoncello da spalla.

Vanaf € 85,00
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.