Concertvrienden

  • Intieme kamermuziekconcerten
  • Musici van het Concertgebouw orkest van dichtbij meemaken
  • Bekende en minder bekende werken
  • Concertvrienden krijgen korting op deze serie

Vanaf dinsdag 19 september 2017, Kleine Zaal

Wilt u de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest van dichtbij zien en horen? Dat kan in de serie Close-up. In Close-up Serie 1 hoort u violist Henk Rubingh, artist in residence Eva-Maria Westbroek en een eerbetoon aan componist Lou Harrison.

Fans van het Koninklijk Concertgebouworkest willen natuurlijk kennismaken met de individuele musici. Dat kan in de serie Close-up: kamermuziek in kleine bezetting, die alle persoonlijke kwaliteiten doet stralen. In Close-up Serie 1 staat aanvoerder tweede violen Henk Rubingh centraal. In zijn portretconcert hoort u muziek van Korngold, Stravinsky en Prokofjev. Sopraan Eva-Maria Westbroek, die dit seizoen als artist in residence aan het orkest is verbonden, zingt begeleid door KCO-leden onder meer Granados en Berg. Bovendien vieren we het eeuwfeest van componist Lou Harrison. Close-up: thuis bij Vrienden.

Concertvrienden krijgen korting op deze serie

Vanaf dinsdag 24 oktober 2017, Kleine Zaal

Wilt u de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest van dichtbij zien en horen? Dat kan in de serie Close-up. In Close-up Serie 2 hoort u klarinettist Olivier Patey, een eerbetoon aan Rossini en een concert gewijd aan het thema Oorlog & Vrede.

Fans van het Koninklijk Concertgebouworkest willen natuurlijk kennismaken met de individuele musici. Dat kan in de serie Close-up: kamermuziek in kleine bezetting, die alle persoonlijke kwaliteiten doet stralen. Deze editie staat in Close-up Serie 2 soloklarinettist Olivier Patey centraal. In zijn portretconcert hoort u muziek van Schubert tot Goodman. We eren bovendien Gioacchino Rossini. En in het concert Oorlog & Vrede hoort u indrukwekkende werken van Weinberg en Messiaen, die werden gecomponeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Close-up: thuis bij Vrienden.

Concertvrienden krijgen korting op deze serie

Vanaf dinsdag 19 september 2017, Kleine Zaal

Wilt u de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest van dichtbij zien en horen? Dat kan in de serie Close-up.

Fans van het Koninklijk Concertgebouworkest willen natuurlijk kennismaken met de individuele musici. Dat kan in de serie Close-up: kamermuziek in kleine bezetting, die alle persoonlijke kwaliteiten doet stralen. Deze editie staan aanvoerder tweede violen Henk Rubingh en soloklarinettist Olivier Patey centraal. In hun portretconcerten hoort u muziek van Schubert tot Korngold en Goodman. Sopraan Eva-Maria Westbroek, die dit seizoen als artist in residence aan het orkest is verbonden, zingt begeleid door KCO-leden onder meer Granados en Berg. Bovendien eren we twee componisten: Lou Harrison en Gioacchino Rossini. Close-up: thuis bij Vrienden.

Concertvrienden krijgen korting op deze serie

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.