Series

Hieronder vindt u een overzicht van alle (keuze)series in Het Concertgebouw. Of bekijk de series per organisator.

Vind uw serie

Series

Hieronder vindt u een overzicht van alle (keuze)series in Het Concertgebouw. Of bekijk de series per organisator.

Gezocht op
6 series
 • Groots en symfonisch (voorjaar 2022)

  Eerste concert op 8 januari 2022 , vanaf € 129,50

  Een serie vol symfonieën en andere grootse werken. Van Mahlers Vijfde onder leiding van chef-dirigent Lorenzo Viotti tot de pianoconcerten van Beethoven met Lucas en Arthur Jussen. De Achtste symfonie van Bruckner is de eerste uit een reeks waarin drie van zijn symfonieën onder leiding van Hartmut Haenchen te horen zullen zijn.

 • Grote Pianisten 1

  Eerste concert op 30 januari 2022 , vanaf € 93,00

  Grote Pianisten 1 verenigt de beroemdste klaviermeesters in zeer divers repertoire. In deze eerste serie hoort u Pierre-Laurent Aimard. De geroemd ambassadeur van de werken van Messiaen speelt Vingt regards sur l’Enfant-Jésus. De IJslandse pianist Víkingur Ólafsson kiest onder meer werken van Mozart. De virtuoze Yuja Wang en grootmeester Grigory Sokolov keren terug in de Grote Zaal met gloednieuwe programma’s.

 • Grote Pianisten 2

  Eerste concert op 30 januari 2022 , vanaf € 90,00

  De Fransman Pierre-Laurent Aimard bijt ook in Grote Pianisten 2 het spits af. Daarna is de beurt aan Lucas en Arthur Jussen. De broers spelen onder meer Stravinsky’s Le sacre du printemps in de versie voor piano vierhandig. Fazıl Say combineert eigen werk met dat van Händel, Beethoven en Schubert. Meesterpianist Krystian Zimerman sluit de serie af. 

 • Grote Pianisten Passe-partout

  Eerste concert op 30 januari 2022 , vanaf € 159,00

  Met de passe-partout voor Grote Pianisten hoort u zeven geweldige meesterpianisten die in de Grote Zaal voor u optreden. Met onder andere Yuja Wang, Grigory Sokolov, Krystian Zimerman en de gebroeders Jussen.

 • Grote Solisten

  Eerste concert op 8 februari 2022 , vanaf € 55,00

  Wereldsterren op het podium van de Grote Zaal. Violiste Janine Jansen gaat in duet met de Russische pianist Denis Kozhukhin met wie zij een vast duo vormt. Ze spelen Schubert, Brahms en Beethoven. Mezzosopraan Joyce DiDonato en Il Pomo d’Oro brengen EDEN, een ode aan de kracht van de natuur met muziek van Händel tot Mahler.

 • Grote Pianisten in de Kleine Zaal

  Eerste concert op 18 maart 2022 , vanaf € 78,00

  Drie van de grootste jonge pianisten van dit moment in één prachtige serie. Julien Libeer koppelt Bachs Das wohltemperierte Klavier aan uiteenlopende navolgers ervan, van Ravel tot Reger. Pavel Kolesnikov brengt een programma rondom thema’s als tederheid en intimiteit, met onder meer Couperin en Schubert. En de virtuoze Zuid-Koreaanse Yeol Eum Son speelt werken van Janáček, Stravinsky en Lekeu.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.