The International Holland Music Sessions

Voordelen van een serie:

  • De sterren van morgen
  • Exclusief in Nederland
  • De mooiste stoelen in de zaal
  • Per serie gemiddeld één concert gratis
Niet beschikbaar

Vanaf zondag 15 oktober 2017, Kleine Zaal

 New Masters on Tour is meer dan een inspirerende internationale concertserie, het is hét podium voor de ontdekking van de internationale sterren van de toekomst. 

Bekende Nederlandse musici als Liza Ferschtman, Paolo Giacometti, Quirine Viersen en buitenlandse musici van naam als Inon Barnatan, het Lendvai String Trio, Maria Milstein, Alice Sara Ott, het Sitkovetsky Trio, en Antoine Tamestit werden al aan het begin van hun carrière door The International Holland Music Sessions uitgenodigd zich op het podium van Het Concertgebouw te presenteren.

Ook de latere winnaars van grote internationale concoursen waaronder het het Long-Thibaud vioolconcours, het Benjamin Britten vioolconcours, de Koningin Elisabethwedstrijd, het internationale Chopin Concours, het Wieniawski Concours, het internationale Fritz Kreisler Concours en het internationale Tsjaikovski Concours werden door The International Holland Music Sessions ontdekt en uitgenodigd voor concerten in Het Koninklijk Concertgebouw.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.