Keuzeserie Nederlands Philharmonisch Orkest

Grote Zaal | Muziekgebouw aan 't IJ

Keuzeserie Nederlands Philharmonisch Orkest

Seizoen 2016-2017

Niet te koop

Keuzeserie Nederlands Philharmonisch Orkest

Seizoen 2016-2017

Niet te koop

Wilt u een eigen concertserie samenstellen met concerten die u het meest aanspreken en op data waarop het u het beste uitkomt? Dat kan: u kunt zelf een serie samenstellen uit alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Hieronder kunt u alle keuzeconcerten bekijken. De keuzeserie zelf bestelt u via de bestelknop rechtsboven op deze pagina. Daarna stelt u vervolgens zelf uw keuzeserie samen.

Korting tot 30%

Met minimaal vijf concerten kunt u een keuzeserie bestellen. Met een keuzeserie bent u verzekerd van de beste plaatsen en krijgt u een korting die kan oplopen tot 30%. De korting kan oplopen van 10% (5 concerten) tot 30% (9 concerten of meer) van de losse kaartprijs. Hoe meer concerten u bestelt, hoe hoger de korting:

30% korting - 9 of meer concerten
25% korting - 8 concerten
20% korting - 7 concerten
15% korting - 6 concerten
10% korting - 5 concerten

Bonusconcert

Wanneer u een serie bestelt, dan kunt u voor slechts € 25 aanwezig zijn bij het concert op 17 of 19 juni 2017 in Het Concertgebouw. Het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van Mei-Ann Chen speelt die avond de beroemde Orgelsymfonie van Saint-Saëns. Dit bonusconcert kunt u online direct meebestellen. Dit doet u online nadat u voor de concerten van de serie stoelen heeft gekozen en bent ingelogd.

Concerten in deze serie

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.