Meesterpianisten (Riaskoff Concert Management)

De serie Meesterpianisten gaat komend seizoen haar 31ste seizoen in: al dertig jaar hoort u de beste pianisten ter wereld in de mooiste zaal van de wereld, de Grote Zaal van het Concertgebouw.

Voordelen van een serie:

  • Tot 30% korting
  • Gratis Meesterpianisten-cd met live-opname
  • Tot 33% korting op Extra Concert Lucas & Arthur Jussen
Niet beschikbaar

Vanaf zondag 24 september 2017, Grote Zaal

Met een abonnement op de Serie A hoort u álle meesterpianisten van dit seizoen. Waaronder veel bekenden, zoals Mikhail Pletnev, Murray Perahia en Grigory Sokolov. Maar ook maakt u kennis met twee debutanten: de jonge Italiaanse ster Beatrice Rana en de jonge ‘oude ziel’ Behzod Abduraimov.

De serie Meesterpianisten gaat komend seizoen haar 31ste seizoen in: al dertig jaar hoort u de mooiste pianoklanken in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Met een abonnement op Serie A hoort u komend seizoen veel bekenden: De Argentijnse meester van de nuance en klankkleur Nelson Goerner, de sympathieke doch tegelijk zinderende Denis Kozhukhin, de geniale en overrompelende Daniil Trifonov, de classicus pur sang András Schiff en de geniale klaviermagiër Mikhail Pletnev, die een eerbetoon brengt aan zijn landgenoot Rachmaninoff. Marc-André Hamelin, die niet alleen over een fabelachtige techniek, maar ook over een groot gevoel voor stijl beschikt, komt weer terug, net als de diepgravende Pools-Hongaarse muzikale filosoof Piotr Anderszewski. De Russische gigant Grigory Sokolov, al jaren een autoriteit in de serie, is voor de twintigste (!) maal te gast. De jonge Italiaanse ster Beatrice Rana en de jonge ‘oude ziel’ Behzod Abduraimov zullen beiden hun debuut maken in de serie. De magistrale en hartstochtelijke Evgeny Kissin zal het seizoen afsluiten, voorafgegaan door de 'meester van de beheersing' Murray Perahia.

Met een abonnement op Serie A krijgt u 33% korting op eersterangs toegangskaarten voor het Extra Concert door de broers Lucas en Arthur Jussen, die na drie eerdere kortere optredens in 2005, 2007 en 2012 nu eindelijk hun 'eigen avond' in de serie krijgen en voor deze gelegenheid een bijzonder programma voor u hebben samengesteld.

Niet beschikbaar

Vanaf zondag 24 september 2017, Grote Zaal

Met een abonnement op de Serie B hoort u komend seizoen Nelson Goerner, Denis Kozhukhin, Marc-André Hamelin, Grigory Sokolov, en Evgeny Kissin. Plus het debuut van de jonge Italiaanse ster Beatrice Rana.

De serie Meesterpianisten gaat komend seizoen haar 31ste seizoen in: al dertig jaar hoort u de mooiste pianoklanken in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Met een abonnement op Serie B hoort u komend seizoen de Argentijnse meester van de nuance en klankkleur Nelson Goerner, de sympathieke doch tegelijk zinderende Denis Kozhukhin, de Canadese superpianist Marc-André Hamelin,die niet alleen over een fabelachtige techniek, maar ook over een groot gevoel voor stijl beschikt en ook de Russische gigant Grigory Sokolov, al jaren een autoriteit in de serie: hij is voor de twintigste (!) maal te gast. De jonge Italiaanse ster Beatrice Rana zal haar verdiende debuut maken in de serie en deze wordt op ongetwijfeld magistrale en hartstochtelijke wijze afgesloten door Evgeny Kissin.

Met een abonnement op Serie B krijgt u 20% korting op eersterangs toegangskaarten voor het Extra Concert door de broers Lucas en Arthur Jussen, die na drie eerdere kortere optredens in 2005, 2007 en 2012 nu eindelijk hun 'eigen avond' in de serie krijgen en voor deze gelegenheid een bijzonder programma voor u hebben samengesteld.

Niet beschikbaar

Vanaf zondag 8 oktober 2017, Grote Zaal

Met een abonnement op de Serie C hoort u komend seizoen Daniil Trifonov, András Schiff, Mikhail Pletnev, Piotr Anderszewski en Murray Perahia. Én het debuut van de jonge 'oude ziel' Behzod Abduraimov.

De serie Meesterpianisten gaat komend seizoen haar 31ste seizoen in: al dertig jaar hoort u de mooiste pianoklanken in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Met een abonnement op Serie C hoort u komend seizoen de geniale en overrompelende Daniil Trifonov, de classicus pur sang András Schiff en de geniale klaviermagiër Mikhail Pletnev, die een eerbetoon brengt aan zijn landgenoot Rachmaninoff. De jonge 'oude ziel' Behzod Abduraimov zal zijn debuut maken in de serie. Verder keert de diepgravende Pools-Hongaarse muzikale filosoof Piotr Anderszewski terug met zijn lijfstukken: de monumentale Diabelli-variaties van Beethoven en de 'hoge muziek' van J.S. Bach. De serie wordt afgesloten door de 'meester van de beheersing' Murray Perahia.

Met een abonnement op Serie C krijgt u 20% korting op eersterangs toegangskaarten voor het Extra Concert door de broers Lucas en Arthur Jussen, die na drie eerdere kortere optredens in 2005, 2007 en 2012 nu eindelijk hun 'eigen avond' in de serie krijgen en voor deze gelegenheid een bijzonder programma voor u hebben samengesteld.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.