1. Series
  2. Meesterpianisten (Riaskoff Concert Management)
  3. Meesterpianisten serie B

Meesterpianisten serie B (geannuleerd)

Grote Zaal

Concertorganisatie:

Meesterpianisten serie B (geannuleerd)

Seizoen 2020-2021

Verkoop gesloten

Meesterpianisten serie B (geannuleerd)

Seizoen 2020-2021

Verkoop gesloten

Alle concerten in seizoen 2020-2021 van Meesterpianisten (inclusief de concerten die vanwege de coronapandemie werden verplaatst van voorjaar 2020 naar najaar 2020) zijn geannuleerd. Binnenkort wordt kaartkopers van deze concerten door Het Concertgebouw geïnformeerd over de afwikkeling van de concertkaarten. Meer informatie

---

Het spits van Meesterpianisten in seizoen 2020-2021 wordt afgebeten door een debutant, inmiddels een goede traditie. Ditmaal is de eer aan Alexander Melnikov, die met een uitzonderlijk programma en met gebruik van maar liefst vier verschillende concertvleugels uit verschillende tijdperken het seizoen zal openen. Niemand minder dan Jean-Yves Thibaudet brengt een ode aan Debussy met de complete 24 Préludes, een huzarenstukje dat alleen Krystian Zimerman begin jaren 90 leverde.

Franz Liszt komt ook in de schijnwerpers te staan met een hommage door een dierbare oude bekende van de serie: Enrico Pace speelt Liszts Harmonies poétiques et religieuses. Nog meer Liszt wordt gespeeld als onderdeel van het spectaculaire programma van Joseph Moog: de befaamde Sonate in b. Het jaarlijkse recital van de Russische pianogigant Grigory Sokolov ontbreekt natuurlijk ook niet en de serie B wordt vast en zeker op indringende wijze afgesloten door de Hongaarse meester Sir András Schiff.

Extra concert
Op zondag 29 november 2020 keert de legendarische Portugese pianiste Maria João Pires terug voor een uniek solorecital. Met een abonnement op serie B ontvangt u 15% korting op kaarten (maximaal 2 kaarten per abonnement). U bestelt deze kaarten tegelijk met uw abonnement.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.