1. Series
  2. Meesterpianisten (Riaskoff Concert Management)
  3. Meesterpianisten serie C

Meesterpianisten serie C (geannuleerd)

Grote Zaal

Concertorganisatie:

Meesterpianisten serie C (geannuleerd)

Seizoen 2020-2021

Verkoop gesloten

Meesterpianisten serie C (geannuleerd)

Seizoen 2020-2021

Verkoop gesloten

Alle concerten in seizoen 2020-2021 van Meesterpianisten (inclusief de concerten die vanwege de coronapandemie werden verplaatst van voorjaar 2020 naar najaar 2020) zijn geannuleerd. Binnenkort wordt kaartkopers van deze concerten door Het Concertgebouw geïnformeerd over de afwikkeling van de concertkaarten. Meer informatie

---

Het zal u niet ontgaan zijn: 2020 is het Beethoven-jaar. In het najaar van 2020 brengen twee pianisten een hommage aan hem: de Cubaan Jorge Luis Prats speelt naast de monumentale Hammerklavier-sonate ook Beethovens Zesde symfonie, in de bewerking van Liszt (en een beetje van hemzelf). In december speelt Simon Trpčeski delen uit Beethoven-symfonieën en een primeur voor de serie: Rimski-Korsakovs Sheherazade, gearrangeerd voor piano.

Franz Liszt komt ook in de schijnwerpers te staan met onder andere een hommage door een dierbare oude bekende van de serie: de Canadese meesterpianist Louis Lortie (voor het laatst te gast in 1997) brengt een bijzondere ode door op één avond de complete Années de pèlerinage te vertolken. In het voorjaar debuteert de Nederlander Thomas Beijer, ook een bijzonder moment om met elkaar naar uit te kijken. De Russische geweldenaar Denis Matsuev keert terug naar Amsterdam met muziek van Rachmaninoff en het seizoen wordt in juni op grootste wijze afgesloten door niemand minder dan Evgeny Kissin.

Extra concert
Op zondag 29 november 2020 treedt de legendarische pianiste Maria João Pires op. Met een abonnement op serie C ontvangt u 15% korting op kaarten (maximaal 2 kaarten per abonnement). U bestelt deze kaarten tegelijk met uw abonnement.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.