Mini-serie B: Topsolisten

Grote Zaal

Concertorganisatie:

Stap 1: met hoeveel personen wilt u deze serie bezoeken?

Stap 2: wat is de rang van uw voorkeur?

Als voor een concert bovenstaande rang niet beschikbaar is, kunt u zelf in de zaalplattegrond stoelen op een andere rang te selecteren.

*
*

Let op! Kies eerst uw stoelen

  Mini-serie B: Topsolisten

  Seizoen 2016-2017

  Let op! Kies eerst uw stoelen

   Mini-serie B: Topsolisten

   Seizoen 2016-2017

   Let op: deze mini-serie bestelt u via de bestelknop rechtsboven op deze pagina

   Mini-serie: Topsolisten

   Drie concerten met solisten van de hoogste klasse. Voor Ravel zit meesterpianist Ronald Brautigam aan het klavier. Zangeressen Katrien Baerts en Helena Rasker ontfermen zich over het beroemde Stabat Mater van Pergolesi. Tot slot laat de Amerikaanse celliste Alisa Weilerstein, onder leiding van haar broer Joshua, zich horen in een uiterst gedreven Eerste celloconcert van Sjostakovitsj.

   Bonusconcert

   Bestelt u een serie? Dan kunt u voor slechts € 25 aanwezig zijn bij het concert op 12 juni in de Grote Zaal. Marc Albrecht leidt die avond het orkest in Mahlers Negende symfonie. Dit bonusconcert kunt u online direct meebestellen. Dit doet u online nadat u voor de concerten van de serie stoelen heeft gekozen en bent ingelogd.

   Concerten in deze serie

   Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.