1. Series
  2. Nederlands Philharmonisch Orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest |Nederlands Kamerorkest presenteert in het nieuwe seizoen weer de vertrouwde series. Van 'gouden klassiekers' op maandagavond tot de traditioneel gezellige zondagmiddagen. Uiteraard kunt u ook zelf uw keuzeserie samenstellen met uw favoriete concerten.

Voordelen van een serie:

  • Verheug u op meerdere mooie avonden uit
  • Series zijn aanzienlijk goedkoper
  • Uw korting kan lopen tot 35% op de prijs van een losse kaart
Keuzeserie

Vanaf zaterdag 9 maart 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 topconcerten met klassieke hoogtepunten.

Keuzeserie

Vanaf zaterdag 9 februari 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 concerten met topsolisten.

Keuzeserie

Vanaf zaterdag 16 februari 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 topconcerten met de mooiste symfonische meesterwerken.

Keuzeserie

Vanaf zaterdag 9 februari 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 topconcerten.

Keuzeserie

Vanaf zaterdag 15 september 2018, Grote Zaal

Stel zelf een serie samen uit alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal vijf concerten kunt u een keuzeserie bestellen. Met een keuzeserie bent u verzekerd van de beste plaatsen en krijgt u een korting die kan oplopen tot 30%. 

Stel zelf een serie samen uit alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal vijf concerten kunt u een keuzeserie bestellen. Met een keuzeserie bent u verzekerd van de beste plaatsen en krijgt u een korting die kan oplopen tot 30%. Hoe meer concerten u bestelt, hoe hoger de korting:

30% korting - 9 of meer concerten
25% korting - 8 concerten
20% korting - 7 concerten
15% korting - 6 concerten
10% korting - 5 concerten

Verkoop gesloten

Vanaf maandag 15 oktober 2018, Grote Zaal

Geniet op maandagavond van de meest geliefde klassieke werken, uitgevoerd door musici en dirigenten van het hoogste niveau. 

Vanaf € 127,00

Verleng het weekend en geniet op maandagavond van de warme, intieme sfeer van Het Concertgebouw en een concert op topniveau. Op het programma staan klassieke werken die tot de meest geliefde uit de muziekgeschiedenis behoren. De concerten worden uitgevoerd door musici, solisten en dirigenten van het hoogste niveau. Dit seizoen delen het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest het podium met onder meer chef-dirigent Marc Albrecht, de pianobroers Arthur en Lucas Jussen en violiste Rosanne Philippens. De maandagavonden worden bijzonder door bijvoorbeeld Dvořáks geliefde Vioolconcert, Bachs Matthäus-Passion en Brahms’ Tweede symfonie.

Verkoop gesloten

Vanaf zaterdag 15 september 2018, Grote Zaal

Geen compositievorm waarin een componist meer kan uitpakken dan in de symfonie. Laat u in vervoering brengen door symfonisch geweld, dat soms ook verrassend subtiel kan klinken.

Vanaf € 139,00

Geen compositievorm waarin een componist meer kan uitpakken dan in de symfonie. Laat u in de mooiste concertzaal van Nederland in vervoering brengen door het symfonische geweld, dat soms ook verrassend subtiel kan klinken. De symfonische meesterwerken die dit seizoen op het programma staan zijn onder meer de Zevende symfonie van Bruckner, de Tweede symfonie van Brahms en de Eerste symfonie van Sjostakovitsj. Naast de grote symfonieën staan er ook concerten voor solist en orkest op het programma, zoals het virtuoze Tweede pianoconcert van Rachmaninoff met pianist Dejan Lazić en het Vioolconcert van Brahms met violiste Arabella Steinbacher.

Verkoop gesloten

Vanaf zondag 16 september 2018, Grote Zaal

De grootste solisten en dirigenten zorgen voor de mooiste middagen van het jaar. Geniet op zondag van solisten als violiste Arabella Steinbacher, cellist Truls Mørk en pianist Dejan Lazić.

Vanaf € 127,00

Een zondag met muziek is een mooie zondag. ’s Middags naar Het Concertgebouw en daarna, met het hoofd vol prachtige orkestklanken, thuis ontspannen nagenieten. De grootste solisten en dirigenten zorgen voor de mooiste middagen van het jaar. Dit seizoen zijn dat onder meer chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest en De Nationale Opera Marc Albrecht, violiste Arabella Steinbacher en cellist Truls Mørk. Hoogtepunten op de zondagmiddag zijn onder meer het virtuoze Tweede pianoconcert van Rachmaninoff met pianist Dejan Lazić en Beethovens Zesde symfonie door het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van Marc Albrecht.

Verkoop gesloten

Vanaf zaterdag 6 oktober 2018, Grote Zaal

In de serie rondom het Nederlands Kamerorkest hoort u de mooiste werken voor kamerorkest - een orkest bestaande uit 25 tot 45 musici. Met werken van onder anderen Tsjaikovski, Beethoven, Mozart, Britten en Poulenc.

Vanaf € 113,00

Een concertserie rondom het rijke kamerorkestrepertoire. Het Nederlands Kamerorkest onder leiding van Gordan Nikolić behoort tot de beste kamerorkesten ter wereld. In deze serie hoort u de mooiste werken voor kamerorkest - een orkest bestaande uit 25 tot 45 musici. Dit seizoen brengt het orkest een veelzijdige serie met werken van onder anderen Tsjaikovski, Beethoven, Mozart, Britten en Poulenc. Grote solisten zoals de pianozussen Katia en Marielle Labèque, celliste Quirine Viersen en pianist Alexandre Kantorow staan dit seizoen met het Kamerorkest in de Grote Zaal van Het Concertgebouw.

Verkoop gesloten

Vanaf zaterdag 6 oktober 2018, Grote Zaal

Grote dirigenten en solisten brengen de meest geliefde composities uit de muziekgeschiedenis. Met Brahms' Vioolconcert, Dvořáks 'Uit de nieuwe wereld' en Le sacre du printemps van Stravinsky.

Vanaf € 148,00

In de serie Geliefde Klassiekers hoort u de meest geliefde composities uit de muziekgeschiedenis. Beleef avonden vol beroemde soloconcerten voor viool, cello of piano, prachtige symfonieën en kleine muzikale schatten die het publiek altijd weer raken. Alle concerten in deze toegankelijke serie worden uitgevoerd door grote dirigenten en solisten van dit moment, zoals chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest en De Nationale Opera Marc Albrecht, violist James Ehnes, de pianobroers Lucas en Arthur Jussen en cellist Truls Mørk. Enkele hoogtepunten in de serie Geliefde Klassiekers zijn het beroemde Vioolconcert van Brahms, Dvořáks Negende symfonie en Le sacre du printemps van Stravinsky.

Verkoop gesloten

Vanaf maandag 29 oktober 2018, Grote Zaal

Voor deze serie op maandagavond ontvangen de orkesten musici die ieder op hun eigen manier naam maken in de klassieke wereld. Virtuoos, baanbrekend, eigenwijs en vooral zeer de moeite waard.

Vanaf € 113,00

Voor deze serie op maandagavond ontvangen de orkesten musici die ieder op hun eigen manier naam maken in de klassieke wereld. Virtuoos, baanbrekend, eigenwijs en vooral zeer de moeite waard. In dit seizoen staan een aantal indrukwekkende solisten in Het Concertgebouw, waaronder de pianobroers Lucas en Arthur Jussen, celliste Quirine Viersen, violiste Tosca Opdam en mezzosopraan Virpi Räisänen. Hoogtepunten op de maandagavond zijn het Pianoconcert van Gershwin, het Celloconcert in C van Haydn en Bachs Matthäus-Passion.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.