1. Series
  2. Nederlands Philharmonisch Orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Voor de periode september tot en met december 2021 biedt het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest op dit moment een aantal series van drie concerten aan. Bovendien kunt u zelf een Keuzeserie samenstellen. Vanaf 1 juni kunt u ook losse concerten bestellen.

De concerten in het najaar gaan uit van een situatie waarin de anderhalve meter afstand gerespecteerd moet worden. Er zijn daarom minder kaarten per concert in de verkoop, de kaartverkoop is ongeplaceerd, de meeste concerten duren een uur (zonder pauze) en vinden veelal twee keer op een avond plaats. Lees ook de brochure.

Vanaf zaterdag 25 september 2021, Grote Zaal

De serie Groots en symfonisch van het Nederlandse Philharmonisch Orkest biedt u de mooiste symfonieën en andere geliefde werken. Denk aan Bachs grootse Magnificat of de 'Schotse' symfonie van Mendelssohn.

Vanaf € 109,50

Vanaf zaterdag 9 oktober 2021, Grote Zaal

Ook dit jaar hoort u in de serie Geliefde klassiekers de bekendste en mooiste muziek. Wat dacht u van Stravinsky’s enerverende De vuurvogel? Of het revolutionaire Fratres van Arvo Pärt?

Vanaf € 109,50

Vanaf maandag 11 oktober 2021, Grote Zaal

Met de serie Meesterwerken op maandag kunt u dit najaar genieten van concerten vol klassieke hoogtepunten. Laat u meevoeren door de epische Vuurvogel van Stravinsky en maak kennis met de nieuwe chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest: Lorenzo Viotti.

Vanaf € 109,50

Vanaf zondag 26 september 2021, Grote Zaal

Bijzondere concerten op zondagmiddag: geniet onder andere van Sibelius' Tweede symfonie en de Roccoco-variaties van Tsjaikovski. En maak kennis met Lorenzo Viotti, de nieuwe chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Vanaf € 109,50

Vanaf zaterdag 25 september 2021, Grote Zaal

Stel zelf een serie samen uit alle concerten dit najaar van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal drie concerten kunt u een keuzeserie bestellen.

Vanaf € 111,00
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.