1. Series
  2. Nederlands Philharmonisch Orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest |Nederlands Kamerorkest presenteert in het nieuwe seizoen weer de vertrouwde series. Van 'gouden klassiekers' op maandagavond tot de traditioneel gezellige zondagmiddagen. Uiteraard kunt u ook zelf uw keuzeserie samenstellen met uw favoriete concerten.

Voordelen van een serie:

  • Verheug u op meerdere mooie avonden uit
  • Series zijn aanzienlijk goedkoper
  • Uw korting kan oplopen tot 35% op de prijs van een losse kaart
Keuzeserie

Vanaf zaterdag 14 september 2019, Grote Zaal

Stel zelf een serie samen uit alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal vijf concerten kunt u een keuzeserie bestellen. Met een keuzeserie bent u verzekerd van de beste plaatsen en krijgt u een korting die kan oplopen tot 30%.

Vanaf zaterdag 14 september 2019, Grote Zaal

Bezoek alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest met chef-dirigent Marc Albrecht in zijn laatste seizoen als chef.

Vanaf € 117,00

Vanaf zaterdag 14 september 2019, Grote Zaal

Grote dirigenten en virtuoze solisten brengen de meest geliefde composities uit de muziekgeschiedenis. Met onder andere Moessorgski’s Schilderijententoonstelling, het Derde pianoconcert van Rachmaninoff en Dvořáks Achtste symfonie.

Vanaf € 154,00

Vanaf zaterdag 12 oktober 2019, Grote Zaal

Er is geen compositievorm waarin een componist meer kan uitpakken dan in de symfonie. Laat u meevoeren door symfonisch geweld, dat soms ook verrassend subtiel kan klinken.

Vanaf € 144,00

Vanaf zaterdag 26 oktober 2019, Grote Zaal

In de serie rondom het Nederlands Kamerorkest hoort u de mooiste werken voor kamerorkest – een orkest bestaande uit 25 tot 45 musici. Met werken van onder anderen Beethoven, Schumann, Mozart en Brahms.

Vanaf € 99,00

Vanaf zondag 13 oktober 2019, Grote Zaal

De grootste solisten en dirigenten zorgen voor de mooiste middagen van het jaar. Geniet op zondag van meesterwerken als de Zevende symfonie van Mahler en het Eerste pianoconcert van Brahms.

Vanaf € 132,00

Vanaf maandag 16 september 2019, Grote Zaal

Geniet op maandagavond van de mooiste klassieke werken, uitgevoerd door musici en dirigenten van het hoogste niveau. Met meesterwerken als Brahms' Vierde symfonie en het Derde pianoconcert van Rachmaninoff.

Vanaf € 132,00

Vanaf maandag 7 oktober 2019, Grote Zaal

Voor deze serie op maandagavond ontvangen de orkesten solisten die ieder op hun eigen manier naam maken in de klassieke wereld. Virtuoos, baanbrekend, eigenwijs en vooral zeer de moeite waard.

Vanaf € 117,00
Keuzeserie

Vanaf zaterdag 9 februari 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 topconcerten.

Verkoop gesloten
Keuzeserie

Vanaf zaterdag 9 februari 2019, Grote Zaal

Ook in 2019 staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 concerten met topsolisten.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.