1. Series
  2. Nederlands Philharmonisch Orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest |Nederlands Kamerorkest presenteert in het nieuwe seizoen weer de vertrouwde series. Van 'gouden klassiekers' op maandagavond tot de traditioneel gezellige zondagmiddagen. Uiteraard kunt u ook zelf uw keuzeserie samenstellen met uw favoriete concerten.

Voordelen van een serie:

  • Verheug u op meerdere mooie avonden uit
  • Series zijn aanzienlijk goedkoper
  • Uw korting kan oplopen tot 35% op de prijs van een losse kaart
Keuzeserie

Vanaf zaterdag 12 september 2020, Grote Zaal

Stel zelf een serie samen uit alle concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal vijf concerten kunt u een keuzeserie bestellen. Met een keuzeserie bent u verzekerd van de beste plaatsen en krijgt u een korting die kan oplopen tot 25%.

Vanaf zaterdag 12 september 2020, Grote Zaal

Ook dit jaar hoort u in de serie Geliefde klassiekers de bekendste en mooiste muziek door het Nederlands Philharmonisch Orkest. Met onder andere Beethovens Vijfde symfonie, Gershwins swingende Rhapsody in Blue en de magistrale Achtste symfonie van Bruckner.

Vanaf € 149,80

Vanaf zaterdag 3 oktober 2020, Grote Zaal

De serie Groots en symfonisch van het Nederlandse Philharmonisch Orkest biedt u de mooiste symfonieën en andere geliefde werken. Van Mozarts tragische Symfonie nr. 25 tot de krachtige Derde symfonie van Rachmaninoff en de Achtste symfonie van Bruckner.

Vanaf € 131,70

Vanaf zondag 4 oktober 2020, Grote Zaal

Bijzondere concerten op zondagmiddag: geniet onder andere van Also sprach Zarathustra van Richard Strauss en Mendelssohns Derde symfonie. En maak kennis met Emmanuel Tjeknavorian, dit seizoen artist in residence bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Vanaf € 137,80

Vanaf maandag 14 september 2020, Grote Zaal

Luister op maandagavond naar klassieke hoogtepunten zoals Tsjakovski's Zesde symfonie en een ode aan Mendelssohn door Ronald Brautigam en het Nederlands Kamerorkest.

Vanaf € 137,80

Vanaf maandag 12 oktober 2020, Grote Zaal

Solisten als Marc-André Hamelin en Sol Gabetta schitteren op maandagavond bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Het Nederlands Kamerorkest en Cappella Amsterdam brengen Bachs Johannes-Passion.

Vanaf € 139,90

Vanaf zaterdag 28 november 2020, Grote Zaal

Geniet van verrassende concerten door het Nederlands Kamerorkest. Met onder andere Schuberts Der Tod und das Mädchen, gearrangeerd door Mahler, en Bachs Johannes-Passion.

Vanaf € 103,10

Vanaf zaterdag 5 december 2020, Grote Zaal

In december 2020, precies 250 jaar na de geboorte van Ludwig van Beethoven, spelen meesterpianisten Lucas en Arthur Jussen in drie dagen álle vijf pianoconcerten van Beethoven. De Jussens doen dat samen met het Nederlands Kamerorkest onder leiding van Gordan Nikolić.

Vanaf € 75,00

Vanaf maandag 13 januari 2020, Grote Zaal

Ook dit voorjaar staat het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest weer met prachtige programma’s in Het Concertgebouw. Bestel eenvoudig een miniserie met 3 topconcerten.

Vanaf € 105,00
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.