1. Series
  2. Polo de Haas Serie

Polo de Haas Serie

Kleine Zaal | Koorzaal

Concertorganisatie:

Polo de Haas Serie

Seizoen 2018-2019

Deze serie is alleen te bestellen via de Concertgebouwlijn: 0206718345

Polo de Haas Serie

Seizoen 2018-2019

Deze serie is alleen te bestellen via de Concertgebouwlijn: 0206718345

Deze serie is op dit moment alleen te bestellen via de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek, plus uw gebruikelijke telefoonkosten)

In deze 25ste Polo de Haas Serie presenteert de Stichting ROER drie concerten. Op zondagmiddag 9 september 2018 ontvangt pianist Polo de Haas fluitist Harrie Starreveld die op shakuhachi zal spelen, een Japanse bamboefluit. Dichter Tsead Bruinja treedt op en Danibal (Daniël Hentschel) bespeelt de mondharp. Danibal is specialist op de ‘synthesizer uit de oertijd’ en zijn stemimprovisaties worden gekenmerkt door keelzang, klankpoëzie, jodelen, een vleugje human beatbox en live loops. Na de pauze speelt Polo de Haas solo Canto ostinato van Simeon ten Holt. Drummer Pierre Courbois (winnaar Boy Edgar Prijs) is op 8 december te gast in een speciaal concert in de Koorzaal en speelt samen met Polo de Haas Gong. Op 6 april 2019 Polo Solo met een spannend programma met klassieke, eigentijdse en geïmproviseerde muziek voor piano en iPhone. Polo de Haas speelt ook zijn eigen grafische compositie Pinoa.

Concerten in deze serie

za
06 apr

Polo de Haas solo

Dit concert vindt plaats in de Kleine Zaal, aanvang 20:15

Polo de Haas (piano)

De Haas, Ligeti, Cage

!

Kies uw stoel(en)

Voor dit concert hoeft u geen stoelen te selecteren.

Uitverkocht

Kies eerst het aantal personen voor deze serie.

Kies eerst het aantal personen voor deze serie.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.