Sponsoring

Het Concertgebouw © Martin Woods

Lange en waardevolle traditie

Het Koninklijk Concertgebouw heeft een lange en waardevolle traditie van sponsoring door het bedrijfsleven. Omdat we voor onze programmering geen overheidssubsidie ontvangen, is de steun van sponsors onmisbaar. Met trots presenteren wij de bedrijven waarmee we samenwerken. Dankzij hen kunnen we een muzikaal aanbod van wereldklasse bieden en iedereen, van jong tot oud, laten delen in onvergetelijke muzikale ervaringen.

Steun Het Concertgebouw

Het Concertgebouw biedt sponsors unieke mogelijkheden op het gebied van relatiemanagement en exposure. Variërend van het hoofdsponsorship en partnerships op maat, sponsoring van een concertserie, exclusieve ontvangsten rondom topconcerten tot onze hoogwaardige Business Club en de TRACKS Business Club voor Young Professionals: maatwerk staat centraal. U en uw gasten genieten van de mooiste concerten in de prachtige ambiance van Het Concertgebouw.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze Relatiemanager Sponsoring:
Ilya Keuning
i.keuning@concertgebouw.nl
Tel. 020 - 573 05 48

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.