Het Fonds voor de Kleine Zaal

De bijzondere Kleine Zaal
Iedereen die een keer in de Kleine Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw is geweest, is blijvend onder de indruk van de speciale, intieme sfeer. Ook de musici koesteren deze zaal, vanwege de akoestiek en het directe contact met het publiek. Klassieke kamermuziekbezettingen als het strijkkwartet en het pianotrio passen perfect in de Kleine Zaal. De laatste jaren wordt de zaal ook steeds vaker gebruikt voor bijzondere, interdisciplinaire concepten, zoals TRACKS en Scherpdenkers. Hierbij wordt de zaal extra aangekleed met bijvoorbeeld decor, lichtontwerp en projectie. Ook is de Kleine Zaal zeer geschikt voor de concerten voor de volgende generatie muziekliefhebbers: kinderconcerten en educatieve projecten. Bij het Fonds voor de Kleine Zaal is ieder bedrag welkom.

Privileges
Het Fonds voor de Kleine Zaal heeft inmiddels meer dan 125 begunstigers, die ons steunen met zeer uiteenlopende bedragen, van € 20 tot € 20.000. Welk bedrag u ook schenkt, onze waardering is groot. Ook met kleine bedragen kunnen we bijzondere dingen doen. En iedereen die ons steunt wordt jaarlijks uitgenodigd voor de viering van de verjaardag van de Kleine Zaal met een besloten concert, een repetitie en een kinderconcert.

Activiteiten
Elk seizoen organiseren wij voor begunstigers van Het Fonds voor de Kleine Zaal een aantal besloten activiteiten. Zo hopen wij hen te mogen betrekken bij en te informeren over het reilen en zeilen van Het Concertgebouw. Op 24 augustus vieren we de verjaardag van de Kleine Zaal met een feestelijk concert van het Dudok Quartet Amsterdam met sopraan Elisabeth Hetherington.

 

Formulieren periodieke schenkingen (Fonds voor de Kleine Zaal)

Algemeen begunstigers
 

Wilt u algemeen begunstigen, dan geniet u dezelfde privileges als begunstigers voor het Fonds voor de Kleine Zaal.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.