Fonds op Naam

Fonds op Naam
Met een Fonds op Naam draagt u op een heel persoonlijke wijze bij aan de toekomst van Het Concertgebouw. Met een Fonds op Naam kunt u een familienaam in stand houden of een dierbare eren. En u kunt met een Fonds op Naam een specifieke bestemming voor uw bijdrage kiezen en zo bijvoorbeeld de geweldige traditie van Strijkkwartetten in de Kleine Zaal ondersteunen, Masterclasses mogelijk maken voor jonge musici, muziekeducatie aan jonge kinderen bieden, of bijdragen aan de Matthäus-Passiontraditie. Ook kunt u bijvoorbeeld de muziek van Bach in het algemeen als doelstelling voor uw fonds opnemen. Op deze manier is het mogelijk op een heel persoonlijke manier richting te geven aan uw bijdrage.

Eretableau
Een Fonds op Naam wordt desgewenst permanent vermeld op het Eretableau van de Gustav Mahler Kring bij de Spiegelzaal. U kunt een Fonds op Naam instellen door middel van een schenking of een legaat van minimaal honderdduizend euro.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.