Vier Kringen

Trappenhuis Het Concertgebouw © nc

De Kringen

Als u samen met ons verantwoordelijk wilt zijn voor de toekomst van Het Concertgebouw en Het Concertgebouw Fonds begunstigt, krijgt u de gelegenheid op een persoonlijke manier betrokken te zijn bij dit muzikale topinstituut. Muziekminnaars de jaarlijks € 4000 schenken (dit betekent netto € 1400 per jaar), gedurende vijf jaar, treden toe tot een van de vier Kringen die het fonds daarvoor in het leven heeft geroepen.

Een keur aan privileges

De Kringen bieden een keur aan privileges. Alle leden van de Kringen worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de prestigieuze Concertgebouw Prijs tijdens het Concertgebouw Diner in de Grote Zaal. Ook kunnen alle Kringleden gebruik maken van de Concertgebouw Servicedesk, waar een vaste contactpersoon kaarten voor hen reserveert voor concerten in Het Concertgebouw. Een uitgebreide beschrijving per Kring vindt u in het menu hieronder. Onderaan deze pagina vindt u een digitale brochure met daarin een overzicht van de evenementen die Het Concertgebouw Fonds voor Kringleden organiseert en een overzicht van de privileges per kringlidmaatschap.

Vier Kringen

Dolf van Gendt Kring
Johannes Brahms Kring
Gustav Mahler Kring
Johann Sebastian Bach Kring

Evenementen voor Kringleden

Bekijk online het boekje Evenementen voor Kringleden in seizoen 2017-2018 en het privilege-overzicht per kringlidmaatschap.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.