Concertgebouw Café

© Ronald Knapp

Concertgebouw Café

In de glazen entreehal van Het Concertgebouw vindt u Het Concertgebouw Café. Een heerlijke lichte en rustige plek waar u de krant kunt lezen, met vrienden kunt afspreken of met collega's een werkbespreking kunt houden. Het Café is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.30 uur. Indien er 's avonds geen concert is, sluit het café om 17.00 uur.

Matinee Café

Na afloop van de NTR ZaterdagMatinee wordt regelmatig nagepraat in het Radio 4 'Matinee Café'. Live vanuit Het Concertgebouw Café, als levendige ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers en topmusici.

Eten en drinken

In Het Concertgebouw Café wordt tussen 17.00 en 19.30 uur een dagelijks wisselende dagschotel geserveerd. Maar ook voor een ontbijt of lunch kunt u in het café terecht. Onze Barista's maken de beste espresso's, cappuccino's of latte macchiato's voor u, heerlijk met een taartpunt van de meest exclusieve patissiers van Amsterdam. Naast ons gevarieerde aanbod van zoete en hartige hapjes bieden wij tevens een tiental fantastische wijnen per glas aan.

Duurzaam Café

Het Koninklijk Concertgebouw heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het Concertgebouw Café werkt dan ook zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten. Onze leveranciers produceren op ambachtelijke wijze, met respect voor mens en milieu. En om verspilling tegen te gaan – jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 50 miljoen kilo voedsel weggegooid in de horeca – kunnen onze gasten desgewenst in een Foodiebag overgebleven eten meenemen.

Informatie

  • Menukaart Het Concertgebouw Café
  • Reserveringen - Reserveren kan op maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag- en zondagavond, voor maximaal 8 personen. ’s Avonds, overdag in het weekend en rondom de Gratis Lunchconcerten (doorgaans op woensdag) is reserveren helaas niet mogelijk.
  • Take away - Het is mogelijk koffie, taart en broodjes mee te nemen
  • Wifi aanwezig
  • Contact - Tijdens openingstijden via 020 573 02 44
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.