Concertgebouw Café

© Ronald Knapp

Concertgebouw Café

In de glazen entreehal van Het Concertgebouw vindt u Het Concertgebouw Café. Een heerlijke lichte plek waar u met vrienden kunt afspreken en kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Het Café is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.30 uur. Indien er 's avonds geen concert is, sluit het café om 16.00 uur.

Matinee Café

Na afloop van de NTR ZaterdagMatinee wordt regelmatig nagepraat in het Radio 4 'Matinee Café'. Live vanuit Het Concertgebouw Café, als levendige ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers en topmusici.

Eten en drinken

U kunt voor een ontbijt of lunch in het café terecht, maar ook voor een heerlijk diner of afsluitende borrel. Onze Barista's maken de beste espresso's, cappuccino's of latte macchiato's voor u, heerlijk met een taartpunt van de meest exclusieve patissiers van Amsterdam. Naast ons gevarieerde aanbod van zoete en hartige hapjes bieden wij tevens een aantal fantastische wijnen per glas aan.

Duurzaam Café

Het Koninklijk Concertgebouw heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het Concertgebouw Café werkt dan ook zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten. Onze leveranciers produceren op ambachtelijke wijze, met respect voor mens en milieu.

Informatie

  • Menukaart Het Concertgebouw Café
  • Reserveringen - Reserveren kan op elk gewenst moment van de dag. Vanwege grote drukte rondom de aanvang van concerten houden wij de tafel tot 10 minuten na de gereserveerde tijd voor u vrij.
  • Take away - Het is mogelijk koffie, taart en broodjes mee te nemen
  • Wifi aanwezig
  • Contact - Tijdens openingstijden via 020 573 02 44
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.