Diner in de Spiegelzaal

© Ronald Knapp

Sfeervol dineren

Met regelmaat heeft u de mogelijkheid om in de prachtige Spiegelzaal voorafgaand aan een concert van een heerlijk, sfeervol diner te genieten. Dineren in de Spiegelzaal wordt aangeboden voorafgaand aan:

Bekijk de concertagenda met álle concerten waarbij u vooraf in de Spiegelzaal kunt dineren.

Diner bestellen

U kunt uw diner direct online meebestellen wanneer u online kaarten koopt. Heeft u al kaarten voor een concert en wilt u later nog een diner bijbestellen? Log dan in en ga naar het desbetreffende concert onder 'Mijn Concerten'. Hier kunt u uw diner bestellen. U kunt ook altijd contact opnemen met de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek).

Het Koninklijk Concertgebouworkest

Voorafgaand aan de concerten in de serie B op woensdag- en donderdagavond en een aantal concerten in de serie E op vrijdagavond van het Koninklijk Concertgebouworkest kunt u sfeervol dineren in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor een aperitief en om 18.30 uur wordt een driegangenmenu geserveerd, inclusief drank. Tijdens de koffie houdt een van de directieleden of een van de musici van het orkest een praatje waarin u meer te weten komt over het programma van die avond of het wel en wee van het orkest.

  • Bestellen: kijk op het overzicht van KCO-concerten met Spiegelzaaldiner en bestel via de detailpagina van het concert direct online uw diner
  • NB: indien u een abonnement heeft kunt u ook los een diner bestellen via de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek)
  • Bekijk het menu van 20, 21 en 22 juni
  • De prijs van dit arrangement bedraagt € 57,50 (inclusief dranken) per couvert
  • Het diner wordt verzorgd door Covent Garden Catering

Robeco Summer Restaurant

In de zomer kunt u voorafgaand aan vrijwel alle Robeco SummerNights-concerten in de Grote Zaal, en een beperkt aantal concerten in de Kleine Zaal, dineren in het Robeco Summer Restaurant. Het diner kost € 39 per persoon voor drie gangen, en € 32 voor twee gangen. Deze prijzen zijn exclusief drankjes. Meer informatie over menu's en reserveren vindt u op de pagina van het Robeco Summer Restaurant.

Heeft u al kaarten voor een concert en wilt u later nog een diner bijbestellen? Log dan in en ga naar het desbetreffende concert onder 'Mijn Concerten'. Hier kunt u uw diner bestellen. U kunt ook altijd contact opnemen met de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek).

Classics: At the Movies

Classics: At the Movies staat voor een heerlijke, (ont)spannende avond uit in Het Concertgebouw. We rollen de rode loper voor u uit en u krijgt de mooiste filmmuziek voorgeschoteld. Er zijn verschillende edities, bijvoorbeeld Christmas at the Movies, met de mooiste muziek uit kerstfilms. Of Valentine at the Movies op 14 februari, met de meest romantische filmmuziek. Om dit avondje uit compleet te maken, kunt u kiezen voor het uitgebreide VIP-arrangement, inclusief:

  • Driegangendiner in de prachtige Spiegelzaal
  • De beste plaatsen tijdens het concert
  • Hapjes en prosecco in de pauze
  • Het diner wordt verzorgd in samenwerking met Meinders Catering

De prijs van het VIP-Arrangement is € 99 (inclusief concertkaart) per persoon. Ga naar de agenda met de Classics: At the Movies VIP-concerten, hier kunt u direct het VIP-arrangement bestellen.

Uw dieetwensen kunt u doorgeven via de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek). 

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.