Vrienden dragen Gebouw en Orkest op handen

Over Concertvrienden

Concertvrienden

Bent u een liefhebber van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest? En vindt u het belangrijk dat ook in de toekomst iedereen kan genieten van de mooiste klassieke muziek? Word dan Concertvriend. Vrienden zijn van fundamentele betekenis voor het behoud én de toekomst van gebouw en orkest, en dragen bij aan de ontwikkeling van jong muzikaal talent. Ook zorgen Vrienden ervoor dat een nieuwe generatie muziekliefhebbers haar weg naar Het Concertgebouw weet te vinden. Als dank voor uw verbondenheid krijgt u een aantal privileges.

Privileges

  • Voorrang bij het bestellen van concertkaarten. Dit privilege geldt voor alle concerten van het Concertgebouworkest en voor alle concerten uit de Eigen Programmering van Het Concertgebouw.
  • Exclusieve toegang tot repetities van het Concertgebouworkest
  • 10% korting op ruim 125 concerten en een aantal series
  • Uw introducé profiteert van dezelfde korting
  • Uitnodigingen voor speciale Vriendenconcerten en -evenementen
  • Speciale Vriendenrondleidingen in Het Concertgebouw

U bent al Vriend voor € 40 per concertseizoen.

Wordt u ook Vriend?

Alle Vriendenprivileges en meer informatie vindt u op www.concertvrienden.nl.

Onder de 35 jaar?

Jongeren tot 35 jaar kunnen zich aansluiten bij Entrée, een zelfstandige jongerenafdeling binnen de Vereniging Vrienden. Entrée is met 7.500 leden de grootste culturele jongerenverenging van Nederland. Lidmaatschap kost € 20 per seizoen. Leden kunnen met korting oplopend tot 75% naar zo'n 400 concerten, en ze krijgen hun eerste concertkaart zelfs helemaal gratis. Eén introducé binnen de Entrée-leeftijd profiteert van dezelfde korting. Bovendien kunnen Entrée-leden (< 30 jaar) online sprinten. Acht uur voor aanvang van een concert kunnen de sprintkaarten worden gekocht voor € 12,50.

Meer info & aanmelden

 

Concertvrienden © Ronald Knapp

Concertvrienden © Ronald Knapp