Van Lanschot Kempen, hoofdsponsor van Het Koninklijk Concertgebouw

Voor Van Lanschot Kempen is vermogen een manier om het leven de moeite waard te maken. Kunst en muziek zijn óók vormen van vermogen en daarom draagt Van Lanschot Kempen al sinds 1737 bij aan het behoud en de opbouw van het culturele erfgoed in Nederland. Met zien, horen, beleven en delen als verbindende elementen. Kunst en muziek tonen ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom sponsort Van Lanschot Kempen Het Concertgebouw: het is dé plek waar mensen zichzelf en elkaar vinden in de schoonheid van muziek.

Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van LanschotEvi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten.

Unieke kunstwerken

Van Lanschot Kempen is vanaf dit jaar hoofdsponsor van het Koninklijk Concertgebouw. Om concerten aan te laten sluiten bij de filosofie achter Ons Cultureel Vermogen, heeft Van Lanschot Kempen vier jonge veelbelovende kunstenaars gevraagd om een persoonlijke interpretatie te geven op een concert en/of componist uit deze reeks concerten.  Dit kunstwerk - in een gelimiteerde, genummerde oplage en gesigneerd door de kunstenaar – worden exclusief aangeboden aan gasten van Van Lanschot Kempen en verloot onder de reguliere Concertbezoekers. De kunstwerken gaan officieel deel uitmaken van de Van Lanschot Kempen kunstcollectie.

De volgende kunstenaars maakten werken in seizoen 2017-2018:

Lieke Milder - Bekijk het kunstwerk
Tamara Stoffers - Bekijk het kunstwerk
Paul Cupido - Bekijk het kunstwerk
Darja Brouwers - Bekijk het kunstwerk

Het programma begon met een rondleiding van de kunstenaars door het gebouw door onze suppoost Sebastiaan:

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.