Kleine Zaal

Intieme sfeer

Capaciteit 430 personen
Oppervlakte 220 m2
Afmetingen 20 x 15 x 10,5 m
Te huren voor Congres, Receptie, Feest en Diner

Conferenties

Dineren en netwerken

Plattegrond Kleine Zaal

Kleine Zaal © Maikel Thijssen

Conferenties
De ovale vorm en rijke decoratie geven de Kleine Zaal een warme, intieme sfeer, waarin uw gasten zich direct op hun gemak zullen voelen. De zaal is zeer geschikt voor conferenties tot vierhonderd gasten. Door de uitmuntende akoestiek kost het sprekers nauwelijks moeite zich vanaf het podium tot op de achterste rij verstaanbaar te maken.

Door de stijlvolle decoratie en het warme pluche heeft de zaal geen extra aankleding nodig. Ook kunnen wij met de aanwezige verlichting een sfeervol lichtontwerp maken dat past bij uw evenement.

Dineren en netwerken
De Kleine Zaal heeft een eigen entree en garderobe, voor exclusief gebruik door uw gasten. Net als in de Grote Zaal kunnen ook in de Kleine Zaal de stoelen worden verwijderd. Dit maakt het mogelijk om te dineren, dansen en netwerken in de zaal. De foyers rondom de zaal bieden ruimte voor het serveren van lunches en walking dinners, of kunnen dienstdoen als receptieruimte.

 Neem voor meer informatie over het huren van de Kleine Zaal contact op met het Salesteam van Het Concertgebouw.

Contact opnemen

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.