Contact & algemene informatie zakelijke verhuur

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Het Koninklijk Concertgebouw voor uw evenement? Wij praten graag met u verder! Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding door het gebouw om de sfeer van onze prachtige zalen persoonlijk te ervaren.

Neemt u voor een vrijblijvend voorstel op maat of voor verdere informatie contact op met ons:

E-mail: events@concertgebouw.nl
Telefoon: +31 - 20 573 04 54

Bereikbaarheid

Het Concertgebouw is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer vanaf verschillende Amsterdamse NS-stations en Schiphol airport. Een taxistandplaats bevindt zich direct naast de hoofdentree. Uw gasten kunnen met korting parkeren in de Q-Park parkeergarage onder het Museumplein. Wij kunnen voor uw gasten een uitrijkaart reserveren en bieden  ook de mogelijkheid voor valet-parking.

Lees meer over onze bereikbaarheid.

Omgeving Concertgebouw

Museumplein
Het Concertgebouw ligt aan het Museumplein, het culturele hart van Amsterdam, waar het zich in goed gezelschap bevindt  van het Van Gogh museum , Stedelijk museum en Rijksmuseum. Vanuit Het Concertgebouw loopt u in 10 minuten naar het centrum van de stad, met zijn tot UNESCO werelderfgoed benoemde grachten.  Een evenement of concert in Het Concertgebouw laat zich makkelijk combineren met een rondvaart over de grachten of een bezoek aan  een van de musea aan het Museumplein.

RAI Amsterdam
Op een steenworp afstand van Het Concertgebouw ligt Amsterdams grootste congrescentrum RAI Amsterdam. Neemt uw organisatie deel aan een congres in de RAI, dan verzorgen wij graag een aanvullend programma voor uw gasten; van een netwerkontvangst of galadiner tot een besloten concert of privé rondleiding. We denken graag met u mee over een passend programma, waarmee u uw gasten kunt verrassen.

Hotels
In de omgeving van het Museumplein, op loopafstand van Het Concertgebouw, vindt u een ruim aanbod van hotels. Zoekt u nog overnachtingsmogelijkheden voor uw gasten, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden met betrekking tot zakelijke verhuur van Het Concertgebouw N.V.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.