Zalen

De historische zalen en foyers bieden een stijlvol decor voor uw feest, diner, receptie, presentatie of congres. Van intieme ontvangst tot groots feest.

Topkwaliteit
Al ruim 130 jaar staat Het Concertgebouw voor topkwaliteit en muzikale programmering van hoog niveau. Uw gasten bevinden zich in goed gezelschap in de zalen van Het Concertgebouw. Vele wereldsterren zijn hen voorgegaan en hebben er muzikale geschiedenis geschreven. Die magische momenten zijn voelbaar zodra u de zalen betreedt. Samen met u zorgen wij graag voor een net zo onvergetelijk evenement, waarbij het uw gasten aan niets ontbreekt.

De vier zalen en omringende foyers variëren in capaciteit en hebben elk een eigen karakter, van stijlvol klassiek tot strak modern. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken en bieden plaats aan ontvangsten van 50 tot 2500 personen. Alle zalen beschikken over licht- en geluidsfaciliteiten en wireless internet.

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Sales:

Contact opnemen

Grote Zaal © nc

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.