Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Familieconcerten Nieuwe website2

Familieconcerten

Wiebelen met je tenen, zachtjes meezingen, of lekker een potje swingen? Het kan en mag allemaal tijdens onze feestelijke familieconcerten. Voor heel kleintjes, iets minder kleintjes, en al best wel groten. Samen naar livemuziek luisteren in het muziekpaleis van de hoofdstad. Bij alle voorstellingen zijn natuurlijk ook ouders, grootouders en buren welkom!

Bekijk de concerten

Betoverende klanken

Samen naar een familieconcert in Het Concertgebouw is een bijzonder uitje en een onvergetelijke ervaring voor kind en (groot)ouder. In Het Concertgebouw laat u uw (klein)kind op een kindvriendelijke manier kennis maken met klassieke muziek.

De betoverende klanken van bekende componisten nemen iedereen mee naar een andere wereld. Voor elke leeftijd is er een passend concert dat aansluit bij de belevingswereld van het kind.


Bij Familieconcerten gaan de deuren van Het Concertgebouw al vroeg open zodat je in alle rust naar binnen kunt gaan en van een drankje of limonade kunt genieten in de foyers.

En bij Familieconcerten in de Grote Zaal en Kleine Zaal kunnen kinderen zich uitleven op kleurplaten of zich laten schminken en daarna samen op de foto!

Wist je dat...

...er elk jaar meer dan 30.000 kinderen naar Het Concertgebouw komen?

...de jongste muziekliefhebbers (tot en met 17 jaar) lid kunnen worden van Entrée Junior voor maar € 5 per concertseizoen? Ga mee op muziekavontuur, ontdek de grappigste familieconcerten en kom naar de leukste events!

Meer info over Entrée Junior

Kinderconcert Be Mozart © Eduardus Lee