1. Search
  2. Calendar
  3. Menu
  4. Login
Cargoroo Concertgebouw crop

Het Concertgebouw & Cargoroo

Op de bakfiets naar een familieconcert in Het Concertgebouw en ontvang elk 2e kaartje gratis!

Het Concertgebouw en Cargoroo werken samen! Al snel bleken we een aantal gezamenlijke doelen te hebben. Allebei maken we werk van duurzaamheid en beide vinden we het belangrijk dat Amsterdam een leefbare, gezonde stad blijft voor gezinnen met kinderen. Dat betekent een passend cultureel aanbod en een toegankelijke manier om daar te komen. Met Cargoroo begint het plezier al bij de reis. Gemakkelijk, snel en verantwoord samen op pad in de stad om met elkaar te genieten bijvoorbeeld van een familieconcert in Het Concertgebouw.

Besluit je om met de bakfiets van Cargoroo naar Het Concertgebouw te komen? Maak dan nu een account aan en ontvang voor de volgende familieconcerten elk 2e kaartje gratis!

  • Familieconcert Sinterklaas (4+) op woensdag 23 november 15.30 uur
  • Familieconcerten Egeltje wil niet in winterslaap (6+) op 29 en 30 december

Hoe werkt het?

  1. Ga naar cargoroo.nl/concertgebouw
  2. Maak een account aan en huur een bakfiets voor woensdag 23 november of donderdag 29 of vrijdag 30 december. Zie de concerttijden hieronder.
  3. Je ontvangt een mail van Cargoroo met daarin een kortingscode. Deze kortingscode heb je nodig bij het bestellen van je concertkaartjes.
  4. Bestel je concertkaartjes via de buttons hieronder en voer je kortingscode in op de bestelpagina, bij het veld Kortingscode.
  5. Je korting wordt automatisch verwerkt.

Wees er snel bij, want op = op.