Met dank aan:

Deelnemer van de BankGiro Loterij?

Vul eerst uw BankGiro Loterij VIP-KAARTnummer in om 50% korting te ontvangen op alle ZomerConcerten. Uw VIP-KAARTnummer vindt u op de voorzijde van uw VIP-KAART en bestaat uit 12 cijfers. Meer informatie. 

*

ZomerConcerten

Dankzij de BankGiro Loterij zindert en bruist het ook in de zomer van 2020 in Het Concertgebouw met de BankGiro Loterij ZomerConcerten.

Editie 2020

Ruim twee maanden lang is Het Concertgebouw weer operazaal, jazzclub, yogastudio, bioscoop en popfestival tegelijk. En natuurlijk het meest warmbloedige klassieke podium van Nederland. Vier de zomer met muziek!

Maak uw Zomeravond compleet

 • Restaurant LIER

  Lekker eten in restaurant LIER en daarna samen naar een concert: een ideale zomeravond. Voor drie gangen betaalt u € 39,50 per persoon (exclusief drankjes), voor twee gangen € 32,50 (exclusief drankjes).

 • Arrangementen

  Rondom uw concert kunt u genieten van twee zomerse arrangementen. In de pauze bieden we u een verfrissende Zomer Gin & Tonic, na afloop van het concert kun u napraten onder het genot van Viotta Drinks & Bites.

 • Rondleidingen

  Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding. Voorafgaand aan bijna alle concerten in de Grote Zaal. Van 18.15 tot 19.15 uur, prijs is € 11 per persoon, exclusief concertkaart.

ZOMERCONCERTEN LIVE!

ZOMERCONCERTEN LIVE!

Na veel concerten is er ZomerConcerten Live: interviews met de uitvoerenden (meestal in de Spiegelzaal) of er draait een dj in de Entreehal. Ontmoet topmusici, waag een dansje en geniet nog even na van het concert bij een lekker drankje.

ZOMERSE CADEAUS

Bestelt u zes of meer concertkaarten tegelijk, dan krijgt u twee arrangementen van ons cadeau. U kunt kiezen uit Viotta Drinks & Bites en Zomer Gin & Tonic. Geniet van deze zomerse traktatie en bestel bij uw concertkaarten ook uw arrangementen. De korting wordt automatisch van het totale bestelbedrag afgetrokken.

BESTELLEN

Als deelnemer van de BankGiro Loterij krijgt u 50% korting op concertkaarten voor de ZomerConcerten. Deze kortingsprijs biedt 50% korting op de standaardprijs. U kunt maximaal 2 kaarten per concert met 50% korting kopen. 

Hoe bestelt u kaarten met 50% korting?

 • Stap 1 Vul uw VIP-KAARTnummer in en bevestig (bovenaan deze pagina)
 • Stap 2 Kies uw gewenste zomerconcert(en) uit
 • Stap 3 Selecteer per stoel de prijs: BankGiro VIP-KAART
 • Stap 4 Rond uw bestelling af

Bent u kortgeleden deelnemer geworden? Dan heeft u een tijdelijke actiecode per e-mail ontvangen van de BankGiro Loterij. U kiest dan uw gewenste zomerconcert(en) uit en voert uw actiecode in op de pagina waar u uw betaalmethode aangeeft. De 50% korting wordt dan automatisch van de standaardprijs afgetrokken.

Bent u uw VIP-KAARTnummer kwijt? Bel dan met de BankGiro Loterij Ledenservice op 088 – 020 1030. 

Bent u géén deelnemer van de BankGiro Loterij? Dan bestelt u vanaf 12 februari kaarten zoals u gewend bent via de concertagenda.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een BankGiro Loterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Ook meespelen? Ga naar www.bankgiroloterij.nl/zomerconcerten

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.