Met dank aan:

BankGiro Loterij ZomerConcerten

ZomerConcerten

Dankzij de BankGiro Loterij zinderde en bruisde het ook in de zomer van 2019 in Het Concertgebouw met de BankGiro Loterij ZomerConcerten.

Editie 2020

In de zomer van 2020 keren de BankGiro Loterij ZomerConcerten weer terug. De programmering zal bekend gemaakt worden in februari 2020, dan begint ook de verkoop. Deelnemers aan de BankGiro Loterij bestellen met voorrang.

Deelnemer van de BankGiro Loterij?

Vul uw BankGiro Loterij VIP-KAARTnummer in om 50% korting te ontvangen op alle ZomerConcerten. Uw VIP-KAARTnummer vindt u op de voorzijde van uw VIP-KAART en bestaat uit 12 cijfers. Meer informatie. 

*

Maak uw Zomeravond compleet

 • Restaurant LIER

  Lekker eten in restaurant LIER en daarna samen naar een concert: een ideale zomeravond. Voor drie gangen betaalt u € 42,50 per persoon (exclusief drankjes) of € 59,75 met bijpassend wijnarrangement.

 • Arrangementen

  Rondom uw concert kunt u genieten van twee zomerse arrangementen. In de pauze bieden we u een verfrissende Pink Gin & Tonic, na afloop van het concert kun u napraten onder het genot van Drinks & Bites.

 • Rondleidingen

  Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding. Voorafgaand aan bijna alle concerten in de Grote Zaal. Van 18.15 tot 19.15 uur, prijs is € 11 per persoon, exclusief concertkaart.

LIVE IN DE SPIEGELZAAL!

LIVE IN DE SPIEGELZAAL!

Na veel concerten zijn er interviews met de uitvoerenden (meestal in de Spiegelzaal) of draait er een dj in de Entreehal. Ontmoet topmusici, waag een dansje en geniet nog even na van het concert bij een lekker drankje.

ZOMERSE CADEAUS

Bestelt u zes of meer concertkaarten tegelijk, dan krijgt u twee arrangementen ter waarde van € 9,75 per persoon van ons cadeau. U kunt kiezen uit Drinks & Bites en Pink Gin & Tonic. Geniet van deze zomerse traktatie en bestel bij uw concertkaarten ook uw arrangementen. De korting wordt automatisch van het totale bestelbedrag afgetrokken.

BESTELLEN

Als deelnemer van de BankGiro Loterij krijgt u 50% korting op concertkaarten voor de ZomerConcerten. Kaarten bestellen gaat in twee stappen:

 • Stap 1: Vul bovenaan deze pagina uw BankGiro Loterij VIP-KAARTnummer in. Uw VIP-KAART wordt dan gevalideerd. Bent u uw VIP-KAARTnummer kwijt? Bel dan met de BankGiro Loterij Ledenservice op 088 – 020 1030.
 • Stap 2: Kies naar welk(e) concert(en) u wilt gaan. Bij het kiezen van uw stoelen, kiest u vervolgens voor de BankGiro VIP-KAART-prijs. Deze kortingsprijs biedt 50% korting op de standaard prijs.

Bent u kortgeleden deelnemer geworden van de BankGiro Loterij? Dan heeft u in de mail een tijdelijke actiecode ontvangen van de BankGiro Loterij. U kiest dan naar welke concerten u wilt en u kiest uw stoelen. U kunt dan alleen de standaard prijzen selecteren. Op de pagina waar u aangeeft op welke manier u wilt betalen, vult u bij ‘verzilver uw actiecode' uw tijdelijke actiecode in. De 50% korting wordt dan automatisch van het te betalen bedrag afgetrokken.

Bent u géén deelnemer van de BankGiro Loterij? Dan bestelt u vanaf 12 februari kaarten zoals u gewend bent via de concertagenda.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een BankGiro Loterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Ook meespelen? Ga naar www.bankgiroloterij.nl/zomerconcerten

BLADER DOOR DE BROCHURE

.

Kom alvast in de stemming met dit fragment uit het slotconcert van de Zomerconcerten 2018.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.