Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Concertgebouw Exterieur sponsoring Martin Woods

Sponsoring

Het Koninklijk Concertgebouw heeft een lange en waardevolle traditie van sponsoring door het bedrijfsleven. Omdat we voor onze programmering geen overheidssubsidie ontvangen, is de steun van sponsors onmisbaar. Met trots presenteren wij de bedrijven waarmee we samenwerken. Dankzij hen kunnen we een muzikaal aanbod van wereldklasse bieden en iedereen, van jong tot oud, laten delen in onvergetelijke muzikale ervaringen.

Speciale dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Van Lanschot Kempen, die ons in ieder geval tot 2025 zal blijven ondersteunen. En naar de VriendenLoterij, onze partner sinds 2000, en met ingang van de zomer van 2019 sponsor van de VriendenLoterij ZomerConcerten.

Steun Het Concertgebouw

Het Concertgebouw biedt sponsors unieke mogelijkheden op het gebied van relatiemanagement en exposure. Variërend van het hoofdsponsorship tot de TRACKS Business Club voor Young Professionals: u en uw gasten genieten van de mooiste concerten in de prachtige ambiance van Het Concertgebouw. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Meer informatie over de Business Club

Meer informatie over de Tracks Business Club

Van concert tot concertserie

Het Koninklijk Concertgebouw organiseert in de Eigen Programmering ieder jaar rond de 350 concerten in de Grote en de Kleine Zaal. Als sponsor van de Eigen Programmering kan uw bedrijf zowel een specifiek concert ondersteunen als een gehele concertserie. Dankzij deze samenwerking kan muziek van de allerhoogste kwaliteit blijven klinken in Het Concertgebouw en kunt u uw gasten verrijken met een sublieme muzikale ervaring.

Onze concertsponsors ontvangen een aantrekkelijk op maat gemaakt pakket aan tegenprestaties:

• Keuze uit een topconcert of serie in de Grote Zaal of Kleine Zaal binnen de veelzijdige Eigen Programmering van Het Concertgebouw.
• Mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een exclusieve ontvangstruimte, zoals de Spiegelzaal: een van de meest geliefde ruimtes in Het Concertgebouw.
• Wij reserveren voor u de beste concertkaarten (tot 300 stuks).
• Samen met u ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt hospitality-programma.
• Mogelijkheid om een exclusieve toelichting op het concert, een meet & greet met de musici of een rondleiding door het gebouw aan het programma toe te voegen, zodat het concertbezoek voor uw gasten een unieke beleving wordt.
• Daarnaast krijgen de concertsponsors ruimschoots exposure. Uw logo wordt meegenomen in de communicatie over het concert, zoals de concertposter, op ons gevelbord aan het Museumplein, de website en in de Concertgebouw Agenda.
• Uiteraard kunt u de samenwerking vermelden in uw eigen communicatie.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze Sponsormanager:

Ilya Keuning
i.keuning@concertgebouw.nl
Tel. 020 - 573 05 48