Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, hoofdsponsor van Het Koninklijk Concertgebouw

Cultureel vermogen

Voor Van Lanschot Kempen is vermogen een manier om het leven de moeite waard te maken. Kunst en muziek zijn óók vormen van vermogen en daarom draagt Van Lanschot Kempen al sinds 1737 bij aan het behoud en de opbouw van het culturele erfgoed in Nederland. Met zien, horen, beleven en delen als verbindende elementen. Kunst en muziek tonen ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom sponsort Van Lanschot Kempen Het Concertgebouw: het is dé plek waar mensen zichzelf en elkaar vinden in de schoonheid van muziek.

Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten.

Van Lanschot Kempen heeft zijn verbintenis als hoofdsponsor van Het Concertgebouw inmiddels verlengd tot en met 2025. Lees meer.

Toegankelijk

Van Lanschot Kempen ondersteunt Het Concertgebouw bij het toegankelijk maken van (klassieke) muziek en concerten. Zo maken we een reeks aan verdiepende verhalen over muziek en Het Concertgebouw. Onder meer door middel van inleidende korte podcasts, die zowel online als op de avond van het bijbehorende concert te beluisteren zijn, en online animaties nodigen we iedereen uit om zich te laten meevoeren door de de schoonheid van muziek.

Empty Concertgebouw Sessions

Ook in tijden van crisis tonen kunst en muziek ons de schoonheid en de zin van het leven. Daarom sponsorde Van Lanschot Kempen de Empty Concertgebouw Sessions. Hierdoor kregen musici tijdens de coronapandemie de gelegenheid om hun kunst met de wereld te blijven delen en bleef Het Concertgebouw ondanks de sluiting toch toegankelijk.

Concertgebouw Young Talent Award

Van Lanschot Kempen hecht grote waarde aan de ontwikkeling van talent. Voor Het Concertgebouw maakt van Lanschot Kempen de Concertgebouw Young Talent Award mogelijk. De award wordt iedere anderhalf jaar uitgereikt aan een aanstormend talent. Naast de prijs stelt Van Lanschot Kempen een studiebeurs ter beschikking.