Werken bij Het Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte concertzalen ter wereld. Het Concertgebouw Café trekt daarnaast jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie op het gebied van (concert)sponsoring en fondsenwerving. Rond de 5% van de inkomsten is afkomstig van subsidie. Bij Het Concertgebouw zijn circa 320 medewerkers werkzaam.

Op dit moment heeft Het Concertgebouw de volgende vacatures openstaan:

Voor Het Concertgebouw Café, de Artiestenfoyer en het nieuw te openen restaurant van Het Concertgebouw staan momenteel een aantal vacatures open. Bekijk deze vacatures op de website van horecawerkgever Vermaat.

Solliciteren

Vacatures worden door Het Concertgebouw in diverse media en op de website geplaatst. Solliciteren kan digitaal via vacature@concertgebouw.nl. In de betreffende vacaturetekst staat een sluitingsdatum en eventuele referentie genoemd voor inhoudelijke informatie over de desbetreffende vacature. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd. Na sluitingsdatum wordt de vacaturetekst van de website gehaald.

Open sollicitaties en CV’s worden niet in behandeling genomen en vernietigd. Wij adviseren u regelmatig de website van Het Concertgebouw in de gaten te houden voor actuele vacatures.

Het Concertgebouw gelooft dat een meer diverse personeelssamenstelling bijdraagt aan het bieden van een sublieme muzikale Concertgebouwervaring. Daarom zoeken wij actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, wat een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op te reageren.

Privacy

Het Concertgebouw hecht veel waarde aan de privacy van haar sollicitanten. Het Privacybeleid voor sollicitanten (pdf) beschrijft hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Wij zullen uw persoonsgegevens altijd in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerken en zorgen voor een meest actueel beleid in het geval van veranderde wetgeving.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures stellen wij niet op prijs.

---

Het Koninklijk Concertgebouw heeft per direct een vacature beschikbaar voor de functie van:

Medewerker Planning
De vacature betreft een kantoorfunctie voor 5 dagen per week. De werktijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Je komt te werken in een gezellig en jong team, waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Je ressorteert onder de Coördinator Planning en werkt nauw samen met 3 collega’s.

Tot de hoofdtaken behoren:
- Roostering van de verschillende Hospitality-afdelingen (horeca-/garderobemedewerkers, suppoosten, rondleiders, partymanagers en assistent bedrijfsleiders)
- Bijbehorende planningstaken zoals het regelen van ziektevervanging, maken van de werkindelingen, checken van declaratielijsten, verwerken van ruilingen en roosterwijzigingen
- Werving en selectie voor de horeca-/garderobegroep
- Organiseren van introductie voor nieuwe medewerkers
- Administratieve verwerking van personeelsinfo en mails
- Op termijn zal het enkele malen per maand fungeren als assistent bedrijfsleider tijdens verhuringen ook bij de functie horen.

Functie-eisen:
- MBO/HBO denk- en werkniveau
- Leidinggevende capaciteiten en horeca-ervaring
- Voldoende kennis en vaardigheid in het werken met MS Office, m.n. Excel
- Proactief en zelfstandig, moet in teamverband kunnen werken en passen binnen de afdeling
- Communicatief, accuraat en drukbestendig

Salaris:
Het salaris is overeenkomstig het beloningsstelsel van Het Concertgebouw en varieert van € 1777,- tot € 2666,- bruto per maand en is mede afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Motivatiebrief met curriculum vitae graag voor 11 november mailen naar vacature@concertgebouw.nl. Telefonische informatie (uitsluitend voor deze vacature) verkrijgbaar tijdens kantooruren bij Irene Annink via telefoonnummer: 020-5730419. Sollicitanten die eerder op deze vacature gesolliciteerd hebben worden verzocht niet opnieuw te reageren.

---

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.