Educatie
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen
Campagnebeeld KCC Concours 2022

Koninklijk Concertgebouw Concours

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en wil je stralen met een optreden in Het Concertgebouw? Dan is het Koninklijk Concertgebouw Concours 2023 echt iets voor jou! Het is dé muziekwedstrijd voor kinderen! In 2023 vindt alweer de vijftiende editie plaats. Speel je jazz, pop, rock, hiphop of klassiek, alle genres zijn welkom in Het Concertgebouw!

Meld je nu aan voor de 15e jubileumeditie in 2023!

Meld je aan

Jubileum

In 2023 viert het Koninklijk Concertgebouw Concours zijn 15e verjaardag. Dat wordt feestelijk gevierd. Hoe en wat wordt later bekend, maar extra reden om je aan te melden voor deze speciale editie.

Zo meld je je aan

Je doet mee door middel van het insturen van een YouTube-filmpje. Je kunt thuis een filmpje maken van een muziekstuk naar keuze van maximaal 5 minuten. Ook kun je een filmpje opsturen van een voorspeelavond van de muziekschool. Zet je filmpje op YouTube en stuur ons de link. Dat is helemaal niet ingewikkeld. Bekijk hier de handleiding, daarin leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen.

Deelname aan het Koninklijk Concertgebouw Concours is gratis, eventuele kosten voor het inzetten van jouw begeleider of extra muzieklessen worden niet door de organisatie vergoed.

Prijzen

Als je meedoet aan het Koninklijk Concertgebouw Concours maak je kans op mooie prijzen. En niet zomaar één: je ontvangt een geldbedrag van € 1000 ten behoeve van je muzikale ontwikkeling en de enige echte Koninklijk Concertgebouw Concours Trofee!

Workshopdag

Een deel van de kinderen die zich hebben aangemeld wordt uitgenodigd voor de gratis workshopdag. Deze workshop vindt 's middags plaats in Het Concertgebouw. Samen met andere kinderen krijg je les van professionele musici, ga je samen muziek maken en krijg je een rondleiding door het gebouw (ben je wel eens op zolder geweest?). De workshop is niet verplicht, maar vooral heel leuk om bij aanwezig te zijn. Afgelopen jaren deden tijdens de workshops honderden kinderen mee en was het voor velen een onvergetelijke ervaring.

Regels

Lees voordat je je inschrijft goed de regels door. De regels kun je hier lezen.

Overige informatie

Verdere informatie volgt nog over het Koninklijk Concertgebouw Concours dus hou deze webpagina in de gaten.

Contact

Heb je nog vragen? Mail dan naar: kcc@concertgebouw.nl.

Finale Concertgebouw Concours 2022 © Eduardus Lee
Finale Koninklijk Concertgebouw Concours 2022

Mede mogelijk gemaakt door

Het Koninklijk Concertgebouw Concours 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door de VandenBroek Foundation en Het Concertgebouw Fonds.