Series

Hieronder vindt u een overzicht van alle (keuze)series in Het Concertgebouw. Of bekijk de series per organisator.

Vind uw serie

Series

Hieronder vindt u een overzicht van alle (keuze)series in Het Concertgebouw. Of bekijk de series per organisator.

 • Wereldberoemde Symfonieorkesten

  Eerste concert op 7 september 2021 , vanaf € 229,00

  De Wereldberoemde Symfonieorkesten zijn terug in Amsterdam! Met onder andere de Wiener Philharmoniker, het London Symphony Orchestra en de Staatskapelle Dresden. En met maestro's als Simon Rattle, Herbert Blomstedt en Daniel Harding.

 • Keuzeserie Nederlands Philharmonisch Orkest

  Eerste concert op 25 september 2021 , vanaf € 111,00

  Stel zelf een serie samen uit alle concerten dit najaar van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Met minimaal drie concerten kunt u een keuzeserie bestellen.

 • Groots en symfonisch

  Eerste concert op 25 september 2021 , vanaf € 109,50

  De serie Groots en symfonisch van het Nederlandse Philharmonisch Orkest biedt u de mooiste symfonieën en andere geliefde werken. Denk aan Bachs grootse Magnificat of de 'Schotse' symfonie van Mendelssohn.

 • De zondagmatinee

  Eerste concert op 26 september 2021 , vanaf € 109,50

  Bijzondere concerten op zondagmiddag: geniet onder andere van Sibelius' Tweede symfonie en de Roccoco-variaties van Tsjaikovski. En maak kennis met Lorenzo Viotti, de nieuwe chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

 • Geliefde klassiekers

  Eerste concert op 9 oktober 2021 , vanaf € 109,50

  Ook dit jaar hoort u in de serie Geliefde klassiekers de bekendste en mooiste muziek. Wat dacht u van Stravinsky’s enerverende De vuurvogel? Of het revolutionaire Fratres van Arvo Pärt?

 • Meesterwerken op maandag

  Eerste concert op 11 oktober 2021 , vanaf € 109,50

  Met de serie Meesterwerken op maandag kunt u dit najaar genieten van concerten vol klassieke hoogtepunten. Laat u meevoeren door de epische Vuurvogel van Stravinsky en maak kennis met de nieuwe chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest: Lorenzo Viotti.

 • Radio Filharmonisch Orkest & Friends I

  Eerste concert op 22 januari 2022 , vanaf € 108,00

  Nieuwe composities, steeds op een bijzondere manier gecombineerd met bekender repertoire – zie daar de serie RFO & Friends I.

 • Groot Omroepkoor & Friends

  Eerste concert op 29 januari 2022 , vanaf € 108,00

  Liefhebbers van koormuziek komen aan hun trekken in deze serie met het Groot Omroepkoor. Dima Slobodeniouk brengt grotendeels nieuw repertoire. Chef-dirigent Benjamin Goodson laat horen hoe Alfred Schnittke vele tradities bijeenbrengt.

 • Oude muziek

  Eerste concert op 5 februari 2022 , vanaf € 126,00

  In de driedelige serie Oude muziek twee middagvullende concerten en een programma rond de Vivaldi-hype in Dresden.

 • Barok Vocaal Totaal

  Eerste concert op 5 februari 2022 , vanaf € 125,00

  De serie Barok Vocaal Totaal bestaat uit drie beroemde en fraaie Bach-concerten, uitgevoerd door Collegium Vocale Gent en Philippe Herreweghe en het jubilerende La Petite Bande: de Hohe Messe, de Matthäus-Passion en de Brandenburgse concerten.

 • Bachs vocale meesterwerken

  Eerste concert op 5 februari 2022 , vanaf € 85,00

  Deze mini-serie bevat twee van Bachs mooiste en bekendste werken: de Hohe Messe en de Matthäus-Passion, uitgevoerd door Philippe Herreweghe en Collegium Vocale Gent en La Petite Bande met Sigiswald Kuijken.

 • Radio Filharmonisch Orkest & Friends II

  Eerste concert op 12 februari 2022 , vanaf € 108,00

  Ga mee ‘op reis’ met Richard Rijnvos, Antonín Dvořák, Pablo Heras-Casado, András Schiff en Barbara Hannigan.

 • Opera

  Eerste concert op 19 februari 2022 , vanaf € 211,00

  Een vroege Rossini, een meesterwerk van de 67-jarige Janáček, een sprookje van Abrahamsen en een trendsettende opera van Francesco Sacrati – dat wordt vier zaterdagmiddagen genieten!

 • Hedendaags

  Eerste concert op 2 april 2022 , vanaf € 71,00

  Iannis Xenakis en Hans Abrahamsen: twee concerten door twee ensembles die dit werk past als een handschoen: Klangforum Wien en Asko|Schönberg.

 • 50 jaar La Petite Bande: Het Beste van Bach

  Eerste concert op 3 april 2022 , vanaf € 85,00

  In deze serie komt het beste van Bach op zowel vocaal als instrumentaal gebied samen ter gelegenheid van 50 jaar La Petite Bande. Oprichter en leider Sigiswald Kuijken is pionier op oude muziekgebied: hij vervolmaakte passies in kleine bezetting en herontdekte de violoncello da spalla.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.