Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen
Karsu Sabine Rovers4

Hemelbestormers

De aanstormende generatie topmusici

Hemelbestormers: dé nieuwe generatie aanstormende topmusici, elk met een unieke frisse blik op muziek. Met baanbrekende plannen blazen deze musici op eigen wijze nieuw leven in muziek van eeuwenoud tot hedendaags. Zo schuwen de Hemelbestormers niet om nieuwe wegen in te slaan en verrassende concerten te presenteren. Dit zijn de concerten waarvan je later kunt zeggen, ik was erbij!

Met dank aan het Fonds Hemelbestormers

Bekijk de concerten

Hemelbestormer Thomas Beijer: ‘Ik wil met mijn werk iets teweegbrengen’

Pianist Thomas Beijer, onlangs winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, laat dit seizoen zijn veelzijdigheid zien in een reeks Spotlight-concerten. Ook als beeldmaker, verteller en componist. ‘Het is een soort abonnement op mijn binnenkant.’

Lees het hele interview

Hemelbestormer Fleur Barron - Op zoek naar mijn wortels

Mezzosopraan Fleur Barron geeft komend seizoen een recital met pianist Julius Drake in de Kleine Zaal. Ze verkent in liederen haar wortels, van het Verre Oosten tot in Amerika.

Lees het hele interview

Hemelbestormer Karsu - Mijn muziek is er een van vrijheid

Zangeres en pianiste Karsu staat, met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek, in oktober voor het eerst in de Grote Zaal. ‘In Het Concertgebouw gebeurt iets magisch wanneer het geluid de muren raakt.’ Dé ster van Beste Zangers vertelt.

Lees het hele interview

Hemelbestormende concerten:

Fonds Hemelbestormers

Hemelbestormers begon als een Fonds op Naam, een initiatief van een begunstiger van Het Concertgebouw Fonds om jonge musici een podium te bieden.

Meer over schenken aan Het Concertgebouw Fonds