Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen
Karsu Sabine Rovers4

Hemelbestormers

De aanstormende generatie topmusici

Seizoen 2022-2023 in Het Concertgebouw draait om Hemelbestormers. Maar wat is een Hemelbestormer? Vrij naar Van Dale: iemand met revolutionaire denkbeelden, met wilde plannen. Het accent ligt dit seizoen dan ook op de aanstormende generatie topmusici. Zij presenteren zich met vernieuwende programma's, vaak op persoonlijke wijze.

Bekijk de concerten

Hemelbestormer Thomas Beijer: ‘Ik wil met mijn werk iets teweegbrengen’

Pianist Thomas Beijer, onlangs winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, laat dit seizoen zijn veelzijdigheid zien in een reeks Spotlight-concerten. Ook als beeldmaker, verteller en componist. ‘Het is een soort abonnement op mijn binnenkant.’

Lees het hele interview

Hemelbestormer Fleur Barron - Op zoek naar mijn wortels

Mezzosopraan Fleur Barron geeft komend seizoen een recital met pianist Julius Drake in de Kleine Zaal. Ze verkent in liederen haar wortels, van het Verre Oosten tot in Amerika.

Lees het hele interview

Hemelbestormer Karsu - Mijn muziek is er een van vrijheid

Zangeres en pianiste Karsu staat, met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek, in oktober voor het eerst in de Grote Zaal. ‘In Het Concertgebouw gebeurt iets magisch wanneer het geluid de muren raakt.’ Dé ster van Beste Zangers vertelt.

Lees het hele interview

Fonds Hemelbestormers

Hemelbestormers begon als een Fonds op Naam, een initiatief van een begunstiger van Het Concertgebouw Fonds om jonge musici een podium te bieden.

Meer over schenken aan Het Concertgebouw Fonds