Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

VriendenLoterij ZomerConcerten

juli en augustus 2021

Deelnemer van de VriendenLoterij?

Vul uw VriendenLoterij VIP-KAARTnummer in om 50% korting te ontvangen op de ZomerConcerten. Uw VIP-KAARTnummer vindt u op de voorkant van uw VIP-KAART en bestaat uit 12 cijfers.

Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Bel dan met de VriendenLoterij Ledenservice: 088 – 020 1030 (ma-vrij 09:00-21:00 uur, za 10:00-16:00 uur).

Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting

U kunt zowel het kaartnummer op de voorkant als de barcode op de achterkant invoeren.

Valideer uw VIP-KAARTnummer hier voor 50% korting

De VriendenLoterij ZomerConcerten (voorheen BankGiro Loterij ZomerConcerten) zitten er alweer op! Eindelijk mocht de culturele sector de deuren weer openen en dat vierden we met een zomer vol muziek. Geniet hier nog even na van de video en de foto's gemaakt door onze huisfotografen!

Vier de zomer met muziek
Het Concertgebouw en de VriendenLoterij (voorheen BankGiro Loterij) slaan de handen ineen voor een geweldige muziekzomer. Tijdens de VriendenLoterij ZomerConcerten zijn er tientallen heerlijke concerten in juli en augustus: van klassiek tot pop en jazz!

Goed om te weten

We willen u zorgeloos laten genieten van de mooiste muziek. Dit doen wij door het opvolgen van alle richtlijnen van het RIVM. De concerten in de zomer zijn geprogrammeerd volgens de dan te verwachten maatregelen. De regels zijn echter voortdurend aan verandering onderhevig. De meest actuele informatie over uw concertbezoek vindt u op deze pagina.

Bestellen zonder risico
Bestellen is zonder risico: mocht uw concert vanwege de coronamaatregelen worden geannuleerd of mocht u zelf om gezondheidsredenen niet aanwezig kunnen zijn, dan bieden wij u uiteraard compensatie aan voor de gekochte concertkaarten.

Vouchers
Vergeet bij uw bestelling niet om eventuele vouchers in te wisselen, u vindt ze in uw account of u heeft ze per mail ontvangen!

Geen vrije stoelkeuze
De concerten zijn niet geplaceerd. Dat wil zeggen dat u geen vaste stoel(en) heeft. Wel kunt u voor de Grote Zaal kiezen voor een zaaldeel: balkon, podium of zaal. Medewerkers van Het Concertgebouw begeleiden u ter plekke naar uw plaats. Dit gebeurt op volgorde van binnenkomst. Bezoekers die samen een huishouden vormen, kunnen bij elkaar zitten.

Concerten van een uur, drankje vooraf
De concerten deze zomer duren ongeveer een uur en hebben geen pauze. Een drankje is bij de prijs inbegrepen. U kunt voorafgaand aan het concert een drankje (met uitzondering van koffie en thee) halen bij een van de bars. Dit mag u mee de zaal in nemen.

Coronamaatregelen
Tijdens deze concerten zijn de coronamaatregelen van Het Concertgebouw van toepassing.

Onze CoronamaatregelenVIP-arrangement
Geniet van een heerlijk glas prosecco en een borrelgarnituur tijdens uw concert. Dit VIP-arrangement van € 11 per persoon kunt u bij uw concertkaarten mee bestellen. Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting.

Dineren bij LIER
Voorafgaand aan de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u genieten van een twee- of driegangendiner in restaurant LIER (respectievelijk € 35 en € 42,50 per persoon).

Bestellen

Als deelnemer van de VriendenLoterij krijgt u 50% korting op concertkaarten voor de ZomerConcerten. Deze kortingsprijs biedt 50% korting op de standaardprijs. U kunt maximaal 2 kaarten per concert met 50% korting kopen.

Hoe bestelt u kaarten met 50% korting?

 • Stap 1 Vul uw VIP-KAARTnummer in en bevestig (bovenaan deze pagina)
 • Stap 2 Kies uw gewenste ZomerConcert(en) uit
 • Stap 3 Selecteer per stoel de prijs: VriendenLoterij VIP-KAART
 • Stap 4 Rond uw bestelling af

Bent u kortgeleden deelnemer geworden en heeft u nog geen VIP-KAART ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de kassa van Het Concertgebouw (020 – 671 83 45) en zullen zij u helpen.

Bent u uw VIP-KAARTnummer kwijt? Bel dan met de VriendenLoterij Ledenservice op 088 – 020 1030.

Bent u géén deelnemer van de VriendenLoterij? Dan bestelt u vanaf 3 mei vanaf 10.00 uur kaarten zoals u gewend bent via de concertagenda.

Button: Meer informatie

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Ook meespelen? Ga naar www.vriendenloterij.nl/zomerconcerten