Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
VLZC Banner

VriendenLoterij ZomerConcerten

Vier de zomer met muziek!

Elke zomer kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen in Het Concertgebouw tijdens de VriendenLoterij ZomerConcerten. In juli en augustus kunt u altijd kiezen uit een breed aanbod: muziek uit alle windstreken, voor jong en oud, en van klassiek en jazz tot pop en filmmuziek!

Het programma voor 2024 komt eind februari online te staan. Maar u kunt nú al kaarten bestellen voor Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark in Concert. De film wordt op groot scherm vertoond en de muziek wordt live gespeeld door het Residentie Orkest onder leiding van Dirk Brossé.

Bent u deelnemer van de VriendenLoterij, dan kunt u met 50% korting kaarten bestellen. Hieronder vindt u informatie over hoe dat werkt.

Ook afgelopen zomer was het weer een groot feest!

Bekijk de terugblik op de ZomerConcerten 2023

50% korting én voorrang voor deelnemers van de VriendenLoterij

Als deelnemer van de VriendenLoterij koopt u concertkaarten met maar liefst 50% korting! Ook krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten.

Hoe bestelt u kaarten met korting?

Stap 1: log in op uw Concertgebouw-account (als u al automatisch bent ingelogd, komt u met de terugknop van de browser weer op deze pagina uit). Of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: vul hieronder uw VIP-KAARTnummer in.
Stap 3: kies bij het bestellen van uw kaarten voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’.

Meer informatie

  • Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk op de website van de VriendenLoterij voor informatie.
  • Als u nu deelnemer van de VriendenLoterij wordt, kunt u vandaag al met korting concertkaarten bestellen. Meer informatie.
  • U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).
Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer op de voorkant van uw VIP-KAART)
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 145 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Speel ook mee!