Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
VLZC Banner

VriendenLoterij ZomerConcerten

Vier de zomer met muziek!

Muziekliefhebbers kunnen deze zomer ruimschoots hun hart ophalen in Het Concertgebouw. In de 2023-editie van de VriendenLoterij ZomerConcerten hebben we zoals gebruikelijk een zeer uiteenlopend aanbod: muziek uit alle windstreken voor jong en oud, van klassiek en jazz tot pop en filmmuziek!

Bekijk alle concerten

50% korting voor deelnemers van de VriendenLoterij

U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).

Hoe bestelt u kaarten met korting?

Stap 1: log in op uw Concertgebouw-account (als u al automatisch bent ingelogd, komt u met de terugknop van de browser weer op deze pagina uit). Of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: vul hieronder uw VIP-KAARTnummer in.
Stap 3: kies bij het bestellen van uw kaarten voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’.

Meer informatie

 • Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk op de website van de VriendenLoterij voor informatie.
 • Als u nu deelnemer van de VriendenLoterij wordt, kunt u vandaag al met korting concertkaarten bestellen. Meer informatie.
 • U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).
 • Winnaars VriendenLoterij: Heeft u bericht ontvangen van de VriendenLoterij dat u kaarten hebt gewonnen voor een concert in Het Concertgebouw? Bekijk hier hoe u uw kaarten kunt kiezen en bestellen.
Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer op de voorkant van uw VIP-KAART)
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren
LimonCello & Lime

LimonCello & Lime

Bij de zomer hoort een zomers drankje! Geniet in de pauze van concerten in de Grote Zaal van deze verfrissende cocktail met limoncello, prosecco, sprite en limoen. In de Spiegelzaal voor € 11,50 per persoon. Er is ook een alcoholvrije variant. U bestelt dit arrangement tegelijk met uw concertkaarten.

Viotta Borrelarrangement

Na afloop van de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u in Café Viotta gezellig napraten bij een Viotta Borrelarrangement. Een heerlijk glas cava en een borrelplankje met Oude Beemster, ossenworst en brood met hummus. Voor de zomerse prijs van € 14,50 persoon. U bestelt dit arrangement tegelijk met uw concertkaarten.

Restaurant LIER

Dineren bij Restaurant LIER

Voorafgaand aan de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u genieten van een twee- of driegangendiner in restaurant LIER (respectievelijk € 42 en € 49 per persoon).

Nieuwe bewegwijzering en rangindeling

Per 1 juli 2023 introduceren we een verbeterde bewegwijzering rondom de Grote Zaal. Met de nieuwe bewegwijzering hopen we dat bezoekers makkelijker en sneller hun weg in het gebouw kunnen vinden, en dat bezoekersstromen zich beter verspreiden door het gebouw.

Ook nieuw in 2023 is de rangindeling van de Grote Zaal. Voortaan kunt u voor veel concerten kiezen uit vijf rangen in plaats van drie.

Meer informatie

Goed om te weten

 • Als deelnemer aan de VriendenLoterij kunt u maximaal 2 kaarten per concert per deelnemer met 50% korting kopen. Bij meer dan 2 kaarten betaalt u voor de extra kaarten de standaardprijs.
 • Neem uw VIP-KAART mee naar het concert. Deze kan gecontroleerd worden.

Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ook de Veelgestelde vragen over het bestellen met korting als deelnemer van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij

Wilt u meer informatie over de VriendenLoterij, of wilt u deelnemer worden? Klik hier voor meer informatie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Speel ook mee!