Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

VriendenLoterij ZomerConcerten

Vier de zomer met muziek!

Ook dit jaar vieren we de zomer met muziek! In juli en augustus kunt u genieten van prachtige klassieke concerten, van swingende jazz en pop en legendarische filmmuziek. Voelt u de zomerkriebels al?

Bekijk de ZomerConcerten

Deelnemer van de VriendenLoterij?

Hoe bestelt u uw kaarten met korting?

Stap 1: Bent u nog niet ingelogd? Log dan in op uw Concertgebouw-account of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: u vult hieronder uw VIP-KAARTnummer in
Stap 3: bekijk het programma van de VriendenLoterij ZomerConcerten en bestel uw kaarten. Kies daarbij voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’. Bekijk het programma.

Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk hier voor meer informatie.

Bent u géén deelnemer van de VriendenLoterij? Dan bestelt u vanaf 10 maart vanaf 10.00 uur kaarten zoals u gewend bent via de concertagenda.

Als u nu deelnemer van de VriendenLoterij wordt, kunt u vandaag al met korting concertkaarten bestellen. Meer informatie.

Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer van de barcode op de achterzijde van de kaart).
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren

Winnaars VriendenLoterij

Heeft u bericht ontvangen van de VriendenLoterij dat u kaarten hebt gewonnen voor een concert in Het Concertgebouw? Kijk hier voor meer informatie over hoe u uw kaarten kunt kiezen en bestellen.

Op dit moment gaan we ervan uit dat we weer als vanouds open kunnen in de zomer. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat uw concertbezoek veilig verloopt en houden wij ons altijd aan de richtlijnen van het RIVM.

Bestellen zonder risico
U kunt zonder risico kaarten kopen voor de ZomerConcerten. Mocht een concert geannuleerd of verplaatst moeten worden, dan kunt u de waarde van uw kaarten gemakkelijk omzetten in een voucher of restitutie.

Vouchers
Vergeet bij uw bestelling niet om eventuele vouchers in te wisselen, u vindt ze in uw account of u heeft ze per mail ontvangen!

gin en tonic

Zomer Gin & Tonic

Bij de zomer hoort een zomers drankje! Bij concerten in de Grote Zaal geniet u in de pauze in de Spiegelzaal van een verfrissende cocktail met pink gin, grapefruit en bloedsinaasappel. Er is ook een alcoholvrije variant. U bestelt dit arrangement à € 10,50 tegelijk met uw concertkaarten. Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting.

Viotta Borrel-arrangement

Na afloop van de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u in Café Viotta gezellig napraten bij een Viotta Borrel-arrangement. Een heerlijk glas cava, borrelplankje met Oude Beemster, gerookte ossenworst en vanmenno-brood met tapenade. Voor de zomerse prijs van € 13,50 persoon. U bestelt dit arrangement tegelijk met uw concertkaarten Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting.


Restaurant LIER

Dineren bij LIER

Voorafgaand aan de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u genieten van een twee- of driegangendiner in restaurant LIER (respectievelijk € 40 en € 47,50 per persoon).

ZomerConcerten Live

ZomerConcerten Live!

Na afloop van veel concerten zijn er interview met uitvoerenden in de Spiegelzaal of draait een dj in de Entreehal. Ontmoet topmusici, waag een dansje en geniet nog even na van het concert bij een lekker drankje.

 • Bekijk het programma van ZomerConcerten Live!

Goed om te weten

 • Als deelnemer aan de VriendenLoterij kunt u maximaal 2 kaarten per concert per deelnemer met 50% korting kopen. Bij meer dan 2 kaarten betaalt u voor de extra kaarten de standaardprijs.
 • Neem uw VIP-KAART mee naar het concert. Deze kan gecontroleerd worden.

Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ook de Veelgestelde vragen over het bestellen met korting als deelnemer van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij

Wilt u meer informatie over de VriendenLoterij, of wilt u deelnemer worden? Klik hier voor meer informatie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Speel ook mee!