Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
VLZC Pagina

VriendenLoterij ZomerConcerten

Vier de zomer met muziek!

In juli en augustus kunt u kiezen uit meer dan 80 concerten. Muziek uit alle windstreken, voor jong en oud, en van klassiek en jazz tot pop en filmmuziek!

Bent u deelnemer van de VriendenLoterij, dan kunt u met 50% korting kaarten bestellen. Hieronder vindt u informatie over hoe dat werkt.

50% korting én voorrang voor deelnemers van de VriendenLoterij

Als deelnemer van de VriendenLoterij koopt u concertkaarten met maar liefst 50% korting! Ook krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten.

Hoe bestelt u kaarten met korting?

Stap 1: log in op uw Concertgebouw-account (als u al automatisch bent ingelogd, komt u met de terugknop van de browser weer op deze pagina uit). Of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: vul hieronder uw VIP-KAARTnummer in.
Stap 3: kies bij het bestellen van uw kaarten voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’.

Meer informatie

  • Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk op de website van de VriendenLoterij voor informatie.
  • Als u nu deelnemer van de VriendenLoterij wordt, kunt u vandaag al met korting concertkaarten bestellen. Meer informatie.
  • U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).
Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer op de voorkant van uw VIP-KAART)
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren

CHANDON Garden Spritz

Bij de zomer hoort een zomers drankje! Geniet in de pauze van concerten in de Grote Zaal van deze verfrissende cocktail van een mousserende wijn met een speciale twist: een sinaasappellikeur gemaakt van lokale Argentijnse sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. In de Spiegelzaal voor € 12,50 per persoon. Er is ook een alcoholvrije variant.


Viotta Borrelarrangement

Na afloop van de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u in Café Viotta gezellig napraten bij een Viotta Borrelarrangement: een heerlijk glas Cava en een borrelplankje met Oude Beemster, Amsterdams zuur, nootjes van Gotjé en brood met verschillende dips. Voor de zomerse prijs van € 15,50 per persoon.

Restaurant LIER

Dineren bij Restaurant LIER

Maak van uw concertavond een zomerse belevenis door voorafgaand aan uw concert te genieten van een smaakvol diner. LIER serveert klassieke gerechten met ingrediënten uit eigen regio en van het seizoen, gepresenteerd met de smaak van nu. Voorafgaand aan de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u genieten van een twee- of driegangendiner (resp. € 42 en € 49,50 per persoon).

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die de wereld mooier, leuker of plezieriger maken door zich in te zetten voor cultuur, sport en welzijn. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welk goed doel zij meespelen en maken ieder uur kans op mooie prijzen. Bovendien ontvangen zij een VriendenLoterij VIP-KAART. Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 150 musea én geeft tot 50% korting op meer dan 250 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Speel ook mee!