Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen
Zomerklassiekers 58 crop

VriendenLoterij ZomerConcerten

Vier de zomer met muziek!

De VriendenLoterij ZomerConcerten 2022 zitten er weer op! We kijken terug op een heerlijke zomer met prachtige concerten, van klassiek tot pop, en van jazz tot legendarische filmmuziek.

Het programma van de ZomerConcerten 2023 wordt in de loop van februari 2023 bekendgemaakt. Dan start ook de kaartverkoop.

Terugblik op de ZomerConcerten 2022

50% korting voor deelnemers van de VriendenLoterij

Bent u deelnemer van de VriendenLoterij? Dan krijgt u 50% korting op uw concertkaarten voor de ZomerConcerten. U kunt per concert maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen.

Hoe bestelt u kaarten met korting?

Stap 1: log in op uw Concertgebouw-account of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: vul hieronder uw VIP-KAARTnummer in.
Stap 3: kies bij het bestellen van uw kaarten voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’.

Meer informatie

Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer van de barcode op de achterzijde van de kaart).
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren

Bestellen zonder risico

U kunt zonder risico kaarten kopen voor de ZomerConcerten. Mocht een concert geannuleerd of verplaatst moeten worden, dan kunt u de waarde van uw kaarten gemakkelijk omzetten in een voucher of restitutie.

Vouchers
Vergeet bij uw bestelling niet om eventuele vouchers in te wisselen, u vindt ze in uw account of u heeft ze per mail ontvangen!

gin en tonic

Zomer Gin & Tonic

Bij de zomer hoort een zomers drankje! Bij concerten in de Grote Zaal geniet u in de pauze in de Spiegelzaal van een verfrissende cocktail met pink gin, grapefruit en bloedsinaasappel. Er is ook een alcoholvrije variant. U bestelt dit arrangement à € 10,50 tegelijk met uw concertkaarten. Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting.

Viotta Borrel-arrangement

Na afloop van de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u in Café Viotta gezellig napraten bij een Viotta Borrel-arrangement. Een heerlijk glas cava, borrelplankje met Oude Beemster, gerookte ossenworst en vanmenno-brood met tapenade. Voor de zomerse prijs van € 13,50 persoon. U bestelt dit arrangement tegelijk met uw concertkaarten Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting.


Restaurant LIER

Dineren bij LIER

Voorafgaand aan de meeste concerten in de Grote Zaal kunt u genieten van een twee- of driegangendiner in restaurant LIER (respectievelijk € 40 en € 47,50 per persoon).

Goed om te weten

  • Als deelnemer aan de VriendenLoterij kunt u maximaal 2 kaarten per concert per deelnemer met 50% korting kopen. Bij meer dan 2 kaarten betaalt u voor de extra kaarten de standaardprijs.
  • Neem uw VIP-KAART mee naar het concert. Deze kan gecontroleerd worden.

Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ook de Veelgestelde vragen over het bestellen met korting als deelnemer van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij

Wilt u meer informatie over de VriendenLoterij, of wilt u deelnemer worden? Klik hier voor meer informatie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerConcerten.

Speel ook mee!