Met dank aan:

HET ZONDAGOCHTEND CONCERT

De Zondagochtend Concerten en het voorprogramma Spiegelzaal gaan dóór. Helaas tot en met in ieder geval 1 januari zonder publiek in de zaal. Maar gelukkig zijn de Zondagochtend Concerten en Spiegelzaal wel live te volgen via Radio 4. Naar de website van Radio 4.

Concerten voorjaar 2021
Op dit moment worden de programma's van de Zondagochtend Concerten in de periode januari tot en met maart herzien. We hopen dat bij deze concerten op den duur ook weer publiek aanwezig zal kunnen zijn. Het laatste nieuws over de programmering vindt u op deze pagina, of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Kom in de stemming!

Het Zondagochtend Concert 
Voor het najaar van 2020 maakten we op 14 augustus de nieuwe programmering bekend. De Zondagochtend Concerten tot en met 1 januari vinden plaats zonder publiek. 

De Zondagochtend Concerten en het programma Spiegelzaal zijn gelukkig wel live te volgen via Radio 4.

  • Ontbijten

    Café Viotta is voor aanvang van het concert geopend om lekker wakker te worden met een heerlijk ontbijt. U kunt natuurlijk ook alleen een kop koffie of een croissantje bestellen. Dagelijks geopend van 9.00 tot 22.00 uur.

  • Spiegelzaal Live

    Voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert vindt - ook tijdens de coronapandemie - in de Spiegelzaal het gelijknamige AVROTROS-radioprogramma plaats.

  • Lunch

    Na elk Zondagochtend Concert in de Grote Zaal serveert restaurant LIER een heerlijke lunch.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.