Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Anastasia Kobekina © Julia Altukhova

Het Zondagochtend Concert

Iedere zondag van 11.00 – 12.00 uur: prachtige muziek door de beste orkesten en musici

De concerten voor het nieuwe seizoen Het Zondagochtend Concert staan online! Bestelt u met voorrang kaarten? Log dan eerst in. Bestellen met voorrang kan vanaf dinsdag 12 maart om 10.00 uur. De reguliere verkoop begint op donderdag 14 maart om 10.00 uur.

Bekijk de concerten in seizoen 2024-2025

Bekijk de concerten in het huidige seizoen

Kaarten cadeau!

Bestelt u kaarten voor zeven of meer verschillende Zondagochtend Concerten, dan bieden wij u de kaarten voor het zevende concert gratis aan. Daarbij gaan we uit van het laagste aantal kaarten dat u per concert bestelt.

copyright Jop Starmans

Ontbijten in Café Viotta

Rondom het concert bent u in Café Viotta van harte welkom voor koffie met een croissantje of een stuk heerlijke taart van Holtkamp. Ook kunt u er genieten van een uitgebreide lunch. Kies uit onze broodjes, salades of soepen.

Bekijk Café Viotta

Lunchen in restaurant LIER

Vanaf 12.00 uur serveert restaurant LIER een luxe tweegangenlunch voor € 33 per persoon. Iets te vieren? We hebben altijd een heerlijke champagne koud staan.

Meer informatie

Einde Spiegelzaal

Zondagochtend 31 december 2023 was de laatste aflevering van het radioprogramma Spiegelzaal, het voorprogramma van Het Zondagochtend Concert. Sinds jaar en dag presenteerde Hans van den Boom live vanuit de Spiegelzaal het gelijknamige radioprogramma; voor de mensen thuis die naar NPO Klassiek luisteren, maar ook voor de vele enthousiaste concertbezoekers die er extra vroeg voor naar Het Concertgebouw kwamen.

De NPO besloot om het programma te schrappen, protest van AVROTROS en Het Concertgebouw en een petitie met meer dan 12.000 handtekeningen mochten niet baten. Op de ochtend van Oudjaarsdag werd de laatste Spiegelzaal gemaakt.

Vanwege het einde van het voorprogramma Spiegelzaal, zullen de deuren vanaf 1 januari 40 minuten voor aanvang openen, om 10.20 uur.

Elke maand een livestream

Elke maand (behalve in de zomer) is er in samenwerking met AVROTROS een livestream van Het Zondagochtend Concert.

Bekijk de meest recente livestreams