Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Tracks tomek 1

TRACKS Business Club

Inspirerende ontmoetingen voor Young Professionals

Ontmoet Het Koninklijk Concertgebouw: een wereldberoemde concertzaal vanwege zijn akoestiek, kwalitatief hoogstaande programmering en ondernemingsgeest. Het Concertgebouw genereert circa 95% van zijn inkomsten zelf. Slechts 5% is afkomstig van subsidie; dit is uniek in Nederland. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie waar ook uw bedrijf aan kan bijdragen. Zo maakt u met uw lidmaatschap van de TRACKS Business Club onze meest innovatieve concerten mogelijk!

Ontmoet TRACKS:
korte, verrassende concerten van wereldklasse in de Kleine en Grote Zaal van Het Concertgebouw. TRACKS biedt een uitgelezen kans om op een andere manier kennis te maken met klassieke muziek.

Ontmoet tijdens TRACKS
de beste en meest avontuurlijke jonge musici van dit moment, met theatrale programma’s die nergens anders te zien zijn. Ontdek wat deze geweldige musici inspireert.

Ontmoet andere Young Professionals.
Na afloop is er in de exclusieve TRACKS Business Club Lounge volop gelegenheid voor uw medewerkers om te netwerken onder het genot van een cocktail.

Het lidmaatschap biedt:

  • 6 (exclusieve) concerten per seizoen van 21.00 tot 22.00 uur (zonder pauze).
  • Mogelijkheid om TRACKS te bezoeken met 20 plaatsen (2x per jaar 25 plaatsen) per TRACKS-concert (in totaal 130 kaarten per jaar).
  • Een exclusieve ontvangst voor leden van de TRACKS Business Club voorafgaand en na afloop van het concert in de TRACKS Business Lounge met volop gelegenheid met Young Professionals te netwerken en uw relaties te ontvangen.
  • Uw Young Professionals maken deel uit van het corporate netwerk van Het Concertgebouw. De ledenlijst van de TRACKS Business Club weerspiegelt de top en diversiteit van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Het Concertgebouw is trots op haar sponsors en de leden van de TRACKS Business Club worden ook vermeld in de belangrijkste uitingen van Het Concertgebouw.
2024 TRACKS Business Club scherm 1920x1080

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze Sponsormanager:

Ilya Keuning
i.keuning@concertgebouw.nl
Tel. 020 - 573 05 48