Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

TRACKS Business Club

Inspirerende ontmoetingen voor Young Professionals

De TRACKS Business Club biedt een verrassend pakket van relatiemanagement voor Young Professionals. TRACKS brengt de beste klassieke 'tracks', theater en verhalen samen in de intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw.

Het Koninklijk Concertgebouw is wereldberoemd vanwege zijn akoestiek, kwalitatief hoogstaande programmering én ondernemingsgeest. Slechts 5 procent van onze inkomsten is afkomstig uit subsidie: uniek voor Nederland. Een particuliere traditie waar ook uw bedrijf aan bij kan dragen. Met uw lidmaatschap van de TRACKS Business Club maakt u TRACKS - onze meest innovatieve concertserie voor een jong publiek - mogelijk.

Het lidmaatschap biedt:

 • Mogelijkheid om TRACKS te bezoeken: 4 korte, krachtige concerten van wereldklasse in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. De beste en avontuurlijkste jonge musici van dit moment laten door middel van theatrale programma’s horen welke muziek hen inspireert.
 • Plaatsen voor het TRACKS Young Professional Event: een tweejaarlijks event, exclusief voor de leden van de TRACKS Business Club met Inspirational speeches door een vooraanstaande CEO.
 • Exclusieve ontvangst in TRACKS Business Club Lounge met volop gelegenheid met Young Professionals te netwerken en uw relaties te ontvangen.
 • Uw Young Professionals maken deel uit van het corporate netwerk van Het Concertgebouw. De ledenlijst van de TRACKS Business Club weerspiegelt de top en diversiteit van het Nederlandse bedrijfsleven.
 • Het Concertgebouw is trots op haar sponsors en de leden van de TRACKS Business Club worden ook vermeld in de belangrijkste uitingen van Het Concertgebouw.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze Sponsormanager:

Ilya Keuning
i.keuning@concertgebouw.nl
Tel. 020 - 573 05 48