Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
KleuterSinfonietta: StuiterStokken © Ronald Knapp
Groep 1 en 2 | Schooljaar 22/23

KleuterSinfonietta: StuiterStokken

 • Duur

  45 min

 • Locatie

  Koorzaal

 • Prijs

  € 4,50

Datum en tijd reserveren
Reserveren

KleuterSinfonietta: StuiterStokken

Luister naar de magische klank van strijkinstrumenten en zing en stuiter mee.

De musici van KleuterSinfonietta zijn altijd in beweging. Samen strijken ze erop los, hun strijkstokken stuiteren van hot naar her. Maar wat gebeurt er als de een linksaf wil en de ander rechtsaf? Kun jij ze vertellen welke kant ze op moeten? In deze nieuwe KleuterSinfonietta-voorstelling boordevol bruisende muziek gaan de kinderen samen met de musici stuiteren.

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters. De kinderen maken op speelse wijze kennis met de mooiste strijkersmuziek, gespeeld door musici van Amsterdam Sinfonietta, en met de strijkinstrumenten viool, altviool, cello en contrabas.

KleuterSinfonietta is een gezamenlijk project van Het Concertgebouw en Amsterdam Sinfonietta. De afgelopen 12 jaar hebben duizenden kleuters en hun juffen en meesters genoten van deze concerten in onze sfeervolle Koorzaal.

Praktische informatie:

- Kosten: € 4,50 per leerling, leerkracht of begeleider.
- Kerndoelen 54 en 56: Door te zingen, te bewegen en te luisteren maken de leerlingen kennis met strijkinstrumenten en klassieke muziek en ervaren ze een concert met livemuziek van heel dichtbij.
- Gratis openbaar vervoer in Amsterdam: Als u met het GVB reist, kiest u kaarten waar (incl GVB) bij staat. Deze kaarten zijn geldig voor het project en geven recht op gratis openbaar vervoer. Als u ook met de metro reist, stuur dan een aanvraag voor speciale metrokaarten naar educatie@concertgebouw.nl.

Uitvoerenden

Musici van Amsterdam Sinfonietta
Mark Haayema regie