Magazine & Preludium

Het Concertgebouw Magazine

Het Concertgebouw Magazine verschijnt elke drie maanden, vier keer per seizoen. U kunt het magazine gratis meenemen uit het gebouw of lees het magazine direct online. Het magazine neemt u mee in de wereld van Het Concertgebouw: lees interviews met musici en BN'ers over (klassieke) muziek, gebruik de handige tips om een geschikt concert te vinden, bekijk de agenda, of neem een kijkje achter de schermen bij Het Concertgebouw.

Adverteren
Voor adverteren in Het Concertgebouw Magazine en de concertagenda kunt u contact opnemen met de afdeling Zaalverhuur via e-mail of telefonisch via 020 573 04 00.

Preludium

Preludium is het programmablad van Het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, uitgegeven door ConcertvriendenPreludium verschijnt tien keer per seizoen. In het blad vindt u achtergrondinformatie bij vrijwel alle klassieke concerten die in de Grote en Kleine Zaal door beide instellingen worden georganiseerd, uitgezonderd de Robeco SummerNights en de Zondagochtend Concerten. Preludium-abonnees hebben met ingang van seizoen 2015-2016 ook toegang tot de digitale concertprogramma’s van Preludium en tot het online archief via www.preludium.nl.

Prijzen
Het abonnement Preludium Compleet kost € 60,- per jaar (voor Concertvrienden € 55,-). Preludium Standaard (zonder de digitale mogelijkheden) kost € 50,- en Preludium Digitaal (zonder het papieren maandblad) kost € 25,-. Word Preludium-abonnee. Losse nummers van Preludium zijn à € 5,- te verkrijgen aan de kassa van Het Concertgebouw en aan de counters voorafgaand aan de concerten die in Preludium toegelicht worden.

Adverteren
Voor adverteren in Preludium kunt u contact opnemen met Janneke Boeser via e-mail of telefonisch via 020 305 10 48.

Preludium

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.