Magazine & Preludium

Preludium

Preludium is het maandblad voor liefhebbers van klassieke muziek. In het blad staan verhalen over componisten, komen muziekstukken tot leven en zijn ­musici zelf aan het woord. Rode draad is de programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Naast achtergrondverhalen, columns en interviews met musici vind je in ­Preludium verhelderende uitleg bij concerten in Het Concertgebouw. Zo zit je met je neus op de beste klassieke muziek.

Preludium is voor iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt. Voor muzikale starters en kenners, voor muzikale alleseters en fijnproevers. Voor iedereen die zich wil verdiepen in klassieke muziek, meer wil weten over musici en componisten, en graag meekijkt achter de schermen.

Voor abonnees gaat ook op www.preludium.nl een muzikale wereld open.

Geïnteresseerd? Kijk voor de abonnementsvormen op de website van Preludium

Ga naar de website van Preludium

Het Concertgebouw Magazine

Eind augustus verschijnt de laatste editie van Het Concertgebouw Magazine in zijn huidige vorm. Dit is de editie september/oktober/november/december 2018. In de loop van 2019 presenteren we een vernieuwde versie van Het Concertgebouw Magazine.

Het Concertgebouw Magazine verschijnt elke drie maanden, vier keer per seizoen. U kunt het magazine gratis meenemen uit het gebouw of lees het magazine direct online. Het magazine neemt u mee in de wereld van Het Concertgebouw: lees interviews met musici en BN'ers over (klassieke) muziek, gebruik de handige tips om een geschikt concert te vinden, bekijk de agenda, of neem een kijkje achter de schermen bij Het Concertgebouw.

Adverteren
Voor adverteren in Het Concertgebouw Magazine en de concertagenda kunt u contact opnemen met de afdeling Zaalverhuur via e-mail of telefonisch via 020 573 04 00.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.