Magazine & Preludium

Het Concertgebouw Magazine: vernieuwd!

Het Concertgebouw Magazine is vernieuwd. Vanaf september 2015 verschijnt het magazine elke drie maanden, vier keer per seizoen. Nieuw zijn het handzame formaat en de agenda die als onderdeel van het magazine is opgenomen. Het magazine heeft het FSC-keurmerk, wat betekent dat het is gedrukt op papier dat is vervaardigd van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. U kunt het magazine gratis meenemen uit het gebouw of lees het magazine direct online.

De wereld van Het Concertgebouw

Het Concertgebouw Magazine, het driemaandelijkse tijdschrift van Het Koninklijk Concertgebouw, neemt u mee in de wereld van Het Concertgebouw: lees interviews met musici en BN'ers over (klassieke) muziek, gebruik de handige tips om een geschikt concert te vinden of neem een kijkje achter de schermen bij Het Concertgebouw.

Adverteren

Voor adverteren in Het Concertgebouw Magazine en de concertagenda kunt u contact opnemen met de afdeling Zaalverhuur via e-mail of telefonisch via 020 573 04 00.

 

Preludium

Preludium is het programmablad van Het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, uitgegeven door ConcertvriendenPreludium verschijnt tien keer per seizoen. In het blad vindt u achtergrondinformatie bij vrijwel alle klassieke concerten die in de Grote en Kleine Zaal door beide instellingen worden georganiseerd, uitgezonderd de Robeco SummerNights en de Zondagochtend Concerten. Preludium-abonnees hebben met ingang van seizoen 2015-2016 ook toegang tot de digitale concertprogramma’s van Preludium en tot het online archief via www.preludium.nl.

Prijzen

Het abonnement Preludium Compleet kost € 60,- per jaar (voor Concertvrienden € 55,-). Preludium Standaard (zonder de digitale mogelijkheden) kost € 50,- en Preludium Digitaal (zonder het papieren maandblad) kost € 25,-. Word Preludium-abonnee. Losse nummers van Preludium zijn à € 5,- te verkrijgen aan de kassa van Het Concertgebouw en aan de counters voorafgaand aan de concerten die in Preludium toegelicht worden.

Adverteren

Voor adverteren in Preludium kunt u contact opnemen met Janneke Boeser via e-mail of telefonisch via 020 305 10 48.

Preludium