Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
Zing mee © Ronald Knapp
Groep 1 en 2 | Schooljaar 22/23

Zing mee - Ik sta paf!

 • Duur

  45 min

 • Locatie

  Kleine Zaal

 • Prijs

  € 4,50

Datum en tijd reserveren
Reserveren

Zing mee - Ik sta paf!

Zing mee tijdens dit meezingfeest met de bekende en tijdloze liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Annie M.G. Schmidt wist wel hoe je kinderen aan het zingen moest krijgen. ‘Ik wil alles wat niet mag, de hele dag, de hele dag!’ Annie M.G. Schmidt is tijdloos. Goede reden om de voorstelling Ik sta paf! terug te laten komen, zodat nóg meer kinderen kunnen genieten van dit meezingfeest. Duik ook in de wereld van Dikkertje Dap en Het beertje Pippeloentje. Ook De heks van Sier-kon-fleks is erbij. En De leeuw is los, en op weg naar het Amsterdamse Bos! Zing mee en laat iedereen paf staan!

Praktische informatie:

- Kosten: € 4,50 per leerling, leerkracht of begeleider.
- Kerndoelen 54 en 56: Via de vrolijke liedjes van Annie M.G. Schmidt ervaren de leerlingen tijdens dit project het plezier van samen zingen en bewegen.
- Facultatieve online startworkshop voor leerkrachten op 7 december 2022 van 15.00 tot 16.30 uur. Maak samen met collega's kennis met het materiaal van dit project onder leiding van een ervaren workshopleider. Zet deze datum vast in de agenda. Informatie over aanmelding van de startworkshop volgt via e-mail.
- Gratis openbaar vervoer in Amsterdam: Als u met het GVB reist, kiest u kaarten waar (incl GVB) bij staat. Deze kaarten zijn geldig voor het project en geven recht op gratis openbaar vervoer. Als u ook met de metro reist, stuur dan een aanvraag voor speciale metrokaarten naar educatie@concertgebouw.nl.

Uitvoerenden

Yvonne van den Eerenbeemt zang
Thierry Castel arrangementen en piano
Jasper van Damme saxofoon
Mark van Kersbergen slagwerk
Thomas Pol contrabas
Bart Oomen regisseur