Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

Het Concertgebouw Eigen Programmering

Samen klinkt alles mooier

Samen klinkt alles mooier in Het Concertgebouw. Daarom hopen we dat we u in het najaar van 2021 weer mogen ontvangen. Dit najaar is er - met uitzondering van de serie Wereldberoemde Symfonieorkesten - geen serieverkoop van de Eigen Programmering maar bieden wij alle concerten los aan.

Bekijk de concerten en stel uw eigen muzikale najaar samen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. We hopen u weer welkom te mogen heten in Het Concertgebouw!

Concerten Najaar 2021

Praktische informatie

Heeft u eerder concertkaarten omgezet in een voucher? Vergeet deze dan niet in te wisselen wanneer u kaarten bestelt voor een nieuw concert. U vindt de vouchers in uw account of u heeft ze per mail ontvangen.

 • Voor de periode september tot en met december 2021 kunt u losse concerten kopen, de Eigen Programmering biedt geen series aan, behalve de serie Wereldberoemde Symfonieorkesten.
 • De algemene kaartverkoop is inmiddels begonnen.
 • Op dit moment is nog niet volledig duidelijk onder welke voorwaarden de concerten in het najaar plaats kunnen vinden, daarom zijn er minder kaarten per concert in de verkoop.
 • De kaartverkoop is veelal ongeplaceerd.
 • De meeste concerten duren een uur (zonder pauze) en vinden veelal twee keer op een avond plaats.
 • Mogelijk wordt de najaarsprogrammering nog aangevuld met extra concerten.

Button: Bekijk ook de coronamaatregelen