Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Arthur en lucas jussen eduardus lee 1093x660

Het Concertgebouw Eigen Programmering

Samen klinkt alles mooier

Samen klinkt alles mooier in Het Concertgebouw. Daarom hopen we dat we u in het najaar van 2021 weer mogen ontvangen. Dit najaar is er - met uitzondering van de serie Wereldberoemde Symfonieorkesten - geen serieverkoop van de Eigen Programmering maar bieden wij alle concerten los aan.

Bekijk de concerten en stel uw eigen muzikale najaar samen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. We hopen u weer welkom te mogen heten in Het Concertgebouw!

Concerten Najaar 2021

Praktische informatie

Heeft u eerder concertkaarten omgezet in een voucher? Vergeet deze dan niet in te wisselen wanneer u kaarten bestelt voor een nieuw concert. U vindt de vouchers in uw account of u heeft ze per mail ontvangen.

  • Voor de periode september tot en met december 2021 kunt u losse concerten kopen, de Eigen Programmering biedt geen series aan, behalve de serie Wereldberoemde Symfonieorkesten.
  • De algemene kaartverkoop is inmiddels begonnen.
  • Op dit moment is nog niet volledig duidelijk onder welke voorwaarden de concerten in het najaar plaats kunnen vinden, daarom zijn er minder kaarten per concert in de verkoop.
  • De kaartverkoop is veelal ongeplaceerd.
  • De meeste concerten duren een uur (zonder pauze) en vinden veelal twee keer op een avond plaats.
  • Mogelijk wordt de najaarsprogrammering nog aangevuld met extra concerten.

Button: Bekijk ook de coronamaatregelen