Kaartverkoop
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Kleine Zaal HRF 0103

Kortingen

Entrée en Concertvrienden

Als je jonger bent dan 35 krijg je via Entrée, de jongerenvereniging van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, tot wel 75 procent korting op veel concerten in Het Concertgebouw. Als Concertvriend (voor muziekliefhebbers boven de 35) krijgt u 10% korting op ruim 100 concerten en series.

Sprinten

Je bent 30 jaar of jonger en wilt van alles beleven? Dus ook een concert in Het Concertgebouw? En het liefst niet al te duur? Goed nieuws, want in Het Concertgebouw kun je sprinten voor slechts € 10 (Kleine Zaal) of € 17 (Grote Zaal)!

CJP

Houders van een Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) krijgen ook bij Het Concertgebouw korting. Bij de concerten staat vermeld welke kortingen er gelden. Kijk dus regelmatig op de website, er is bijvoorbeeld vaak CJP-korting voor het Nederlands Philharmonisch Orkest, de NTR ZaterdagMatinee, Het Zondagochtend Concert, The International Holland Music Sessions en de eigen producties van Het Concertgebouw.

65+ Korting

In Het Concertgebouw geldt voor sommige concerten een gereduceerd tarief voor 65-plussers. Indien van toepassing staat deze korting altijd vermeld bij de concertinformatie op de website of in de brochures.

Stadspas

Met de Amsterdamse Stadspas krijgt korting op een selectie concerten. Meestal geldt deze korting alleen aan de kassa op de dag van het concert. Als de korting al eerder geldt, staat dit vermeld bij de concertinformatie op onze website of in de brochures.

Standaard laag geprijsd

Verschillende concerten en concertseries in Het Concertgebouw zijn standaard aantrekkelijk geprijsd of zelfs gratis. Hieronder vindt u een overzicht:

  • Gratis Lunchconcert - Van september tot en met juni is er wekelijks om 12.30 uur een Gratis Lunchconcert. Soms vindt een Lunchconcert op een afwijkende dag plaats.
  • Het Zondagochtend Concert - Standaard laag geprijsd is Het Zondagochtend Concert. Elke zondagochtend in de periode september tot en met mei.
  • VriendenLoterij ZomerConcerten - In de maanden juli en augustus biedt Het Concertgebouw met de VriendenLoterij ZomerConcerten jaarlijks een afwisselend programma voor een vriendelijk tarief. Houders van een CJP-pas krijgen korting.
  • Nederlands Philharmonisch Orkest - Het Nederlands Philharmonisch Orkest heeft standaard korting voor jongeren tot 30 jaar.