Lunchconcerten

De komende periode vinden de Lunchconcerten maandelijks plaats, in plaats van wekelijks. Voor de Lunchconcerten heeft u een toegangskaartje nodig. Dit kaartje kunt u online bestellen, maximaal twee kaarten per persoon. Een kaartje is nog steeds gratis, maar u betaalt wel € 2,50 voor de transactiekosten. Bij de ingang moet u naast een kaartje ook een coronatoegangsbewijs tonen. Tijdens deze concerten zijn de coronamaatregelen van Het Concertgebouw van kracht. Daardoor is er tijdens de concerten in de Kleine Zaal plek voor een beperkt aantal bezoekers

© Eduardus Lee

Wat kost een kaartje?

Voor de Lunchconcerten heeft u een toegangskaart nodig. Dit kaartje kunt u online bestellen, maximaal twee kaarten per persoon. Een kaartje is nog steeds gratis, wel betaalt u € 2,50 voor de transactiekosten. Ook moet u bij de ingang een coronatoegangsbewijs tonen. In de zaal is vanwege de coronamaatregelen plek voor een beperkt aantal luisteraars. De deuren van de zaal gaan ongeveer dertig minuten voor aanvang van het concert open. De kaarten voor het Lunchconcert zijn ongeplaceerd.

Lunchconcerten

Elke maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, vindt op woensdagmiddag om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal van Het Concertgebouw het Lunchconcert plaats. Soms vindt een Lunchconcert op een andere dag dan woensdag plaats, raadpleeg daarvoor de concertagenda. De programma's van de Lunchconcerten worden steeds een week van tevoren bekendgemaakt op de website. Voor bezoekers wordt een minimumleeftijd van zes jaar geadviseerd.

Gevarieerd programma

De concerten variëren van openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest en concerten van conservatoriumensembles, tot kamermuziek door jong aanstormend talent. De programmering is zeer breed, en biedt voor ieder wat wils: klassieke en romantische muziek komen volop aan bod, maar u kunt ook kennismaken met hedendaags repertoire.


 • Woensdag 10 november 2021


  • Lunchconcert

   Woensdag 10 november 2021 12:30Kleine Zaal

   Dutch National Opera Studio
   Dutch National Opera Studio

 • Woensdag 22 december 2021


  • Lunchconcert

   Woensdag 22 december 2021 12:30Kleine Zaal

   Nederlands Jeugd Strijkorkest, Willem den Hartog (dirigent)
   Nederlands Jeugd Strijkorkest, Willem den Hartog (dirigent)
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.