Lunchconcerten

De komende periode vinden de Lunchconcerten maandelijks plaats, in plaats van wekelijks. Voor Lunchconcerten in de Kleine Zaal heeft u een toegangskaartje nodig, deze kunt u nu online bestellen. Een kaartje is nog steeds gratis, maar u betaalt wel € 2,50 voor de transactiekosten. U kunt per transactie één kaartje bestellen. Tijdens deze concerten zijn de coronamaatregelen van Het Concertgebouw van kracht. Daardoor is er tijdens de concerten in de Kleine Zaal plek voor 80 bezoekers.

© Eduardus Lee

Wat kost een kaartje?

Voor Lunchconcerten in de Kleine Zaal heeft u een toegangskaart nodig. Deze kunt u nu online bestellen. Een kaartje is nog steeds gratis, wel betaalt u € 2,50 voor de transactiekosten. U kunt per transactie één kaartje bestellen. In de zaal is vanwege de coronamaatregelen plek voor 80 luisteraars. De deuren van de zaal gaan ongeveer dertig minuten voor aanvang van het concert open. De kaarten voor het Lunchconcert zijn ongeplaceerd. Voor Lunchconcerten in de Grote Zaal worden geen kaarten uitgegeven.

Lunchconcerten

Elke maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, vindt op woensdagmiddag om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal van Het Concertgebouw het Lunchconcert plaats. Soms vindt een Lunchconcert op een andere dag dan woensdag plaats, raadpleeg daarvoor de concertagenda. De programma's van de Lunchconcerten worden steeds een week van tevoren bekendgemaakt op de website. Voor bezoekers wordt een minimumleeftijd van zes jaar geadviseerd.

Gevarieerd programma

De concerten variëren van openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest en concerten van conservatoriumensembles, tot kamermuziek door jong aanstormend talent. De programmering is zeer breed, en biedt voor ieder wat wils: klassieke en romantische muziek komen volop aan bod, maar u kunt ook kennismaken met hedendaags repertoire.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.