Ontdek
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. Inloggen
Ecgs karsu 808x608

Empty Concertgebouw Sessions: Karsu

wo 17 jun 2020 - 25 minuten kijktijd - Tekst: Het Concertgebouw

Het Concertgebouw presenteert elke woensdag de Empty Concertgebouw Sessions: topmuzikanten die vanuit een leeg Concertgebouw optreden. In deze editie: zangeres Karsu.

Onderdeel van

Programma Empty Concertgebouw Sessions:
Woensdag 17 juni om 12.30 uur - Karsu
Woensdag 23 juni om 12.30 uur - Dudok Quartet Amsterdam en pianist Hannes Minnaar

Over Karsu
Zangeres en pianiste Karsu is een muzikale alleskunner: van jazz en pop tot klassieke muziek en Turkse liederen. Karsu stond al meerdere keren in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw, maar in deze Empty Concertgebouw Sessions speelt ze voor het eerst in de Grote Zaal. Karsu wordt begeleid door Marten Jeninga. Op het programma:

 • Ben yanindayim (Spoken word)
 • Siyah
 • Vuslat
 • Birak beni boyle
 • Coffee
 • Bobby
 • Lily

Empty Concertgebouw Sessions
Waar normaal gesproken het publiek op woensdagmiddag om 12.30 uur een gratis lunchconcert kan bezoeken, biedt Het Concertgebouw nu samen met de musici op dit tijdstip een digitaal concert aan. Verschillende bekende musici doen mee aan de Empty Concertgebouw Sessions, zoals de pianisten Anna Fedorova en Iris Hond en zangeres Edsilia Rombley (die 19 maart haar solo-debuut zou maken in Het Concertgebouw). De Empty Concertgebouw Sessions zijn een variant op de videoserie Concertgebouw Sessions waarin musici op allerlei plekken in Het Concertgebouw in één take een muziekstuk ten gehore brengen.

Mede mogelijk gemaakt door Van Lanschot Kempen
De ondersteuning van kunst, cultuur, kunstenaars en musea is voor Van Lanschot Kempen al sinds de 19de eeuw de manier om bij te dragen aan het behoud en de opbouw van ons culturele vermogen. Zeker in tijden van crisis tonen kunst en muziek ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom maakt Van Lanschot Kempen de komende Empty Concertgebouw Sessions mogelijk: Vind jezelf en elkaar in de schoonheid van muziek.

Bekijk ook eens