Ontdek
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Irishond rinsefokkema

Iris Hond speelt Einaudi: een week lang in de Kleine Zaal

wo 29 jan 2020 - 1 minuut leestijd

De populaire pianiste Iris Iris Hond geeft een unieke concertreeks van tien concerten in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Tien keer een eerbetoon aan één van de meest populaire componisten van dit moment: Ludovico Einaudi.

Onderdeel van

Wederzijdse bewondering
Iris Hond vertelt: 'Een week lang elke avond in het Concertgebouw staan met muziek die mij, en zoveel andere mensen, diep raakt is een groot cadeau waar ik me enorm op verheug!' De waardering is overigens wederzijds, Ludovico Einaudi vertelt over Iris Hond: 'One of the most beautiful performances of my music.'

Ludovico Einaudi
Pianist en componist Ludovico Einaudi is een fenomeen. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van zijn intense pianomelodieën. Modern klassieke, minimalistische en licht elektronische muziek versmelten bij Ludovico Einaudi tot een unieke stijl, die vol is van emotionele intensiteit. Met de soundtrack van de filmhit Intouchables brak Einaudi door bij het grote publiek. Zijn albums verkopen in enorme aantallen, zijn nummers zijn vele miljoenen keren gestreamd en concerten zijn steevast in korte tijd uitverkocht.

Bekijk ook eens