Ontdek
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Sfeerimpressie mahler paviljoen 2 maurice hof

Mahler Paviljoen op het Museumplein

ma 1 jul 2019

Mahler Festival 2020
Van 8 tot en met 17 mei 2020 organiseert Het Koninklijk Concertgebouw voor de derde keer in zijn geschiedenis een groots Mahler Festival. Alle werken van de legendarische componist Gustav Mahler worden in Het Concertgebouw uitgevoerd door de absolute wereldtop.

Bekijk het hele programma

Mahler Paviljoen!
De vraag in binnen- en buitenland naar de concerten in het festival is overweldigend: de passe-partouts waren binnen drie dagen uitverkocht. Daarom heeft Het Concertgebouw het initiatief genomen om gedurende het festival een groots Mahler Paviljoen op het Museumplein te bouwen. In en rondom dit paviljoen worden de uitverkochte concerten uit de Grote Zaal vertoond. Binnen zal plaats zijn voor zeshonderd betalende bezoekers. Het volgen van de concerten buiten, via LED-schermen op de buitenkant van het paviljoen, is gratis. Ook overdag zal er van alles te beleven zijn in het Mahler Paviljoen, bijvoorbeeld lunchconcerten en inleidingen.

Sponsors
Voor de realisatie van het Mahler Paviljoen is de ondersteuning van sponsors onontbeerlijk. Meer weten over de mogelijkheden als sponsor bij te dragen aan het Mahler Festival en het Mahler Paviljoen? Kijk dan hier

Illustraties: Lev - Maurice Hof

Onderdeel van

Sfeerimpressie mahler paviljoen maurice hof 1