Pers
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen

Maan opent de VriendenLoterij ZomerConcerten in Het Concertgebouw

Maan opent op zaterdag 1 juli de VriendenLoterij ZomerConcerten, de zomerprogrammering van Het Concertgebouw. Samen met het Metropole Orkest onder leiding van Hugh Brunt laat ze haar grootste hits en liedjes van haar nieuwste album Leven in een spectaculaire, orkestrale versie horen. Na uitverkochte concerten in onder andere de Ziggo Dome maakt Maan nu haar debuut in Het Concertgebouw. Hiermee gaat een langgekoesterde wens in vervulling.

’Ik voel me vereerd om met het waanzinnige Metropole Orkest op deze historische muziekplek mijn muziek om te toveren. Het Concertgebouw is een van die plekken waar je als musicus ooit in je leven een keer wilt staan. Wat het publiek kan verwachten? Alles… maar dan anders!’

Zangeres Maan over haar concert in Het Concertgebouw

De volledige programmering van de VriendenLoterij ZomerConcerten wordt woensdag 8 maart bekend gemaakt. Kaarten voor het concert van Maan en alle andere 68 concerten van de VriendenLoterij ZomerConcerten 2023 zijn vanaf donderdag 9 maart 10.00 uur te koop via zomerconcerten.nl. Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen 50% korting, omdat zij de zomerprogrammering van Het Concertgebouw mede mogelijk maken.

Over de VriendenLoterij ZomerConcerten

De zomerconcerten in Het Concertgebouw in juli en augustus zijn uitgegroeid tot een van de best bezochte festivals van ons land. De VriendenLoterij is sinds 2019 partner van de zomerconcerten. Het partnership past goed bij de filosofie van zowel de VriendenLoterij als Het Concertgebouw om een breder publiek de schoonheid van live muziek te laten ontdekken door laagdrempelige concerten in een informele sfeer. Deelnemers van de VriendenLoterij ontvangen 50% korting op alle ZomerConcerten die zij bovendien met voorrang kunnen kopen.