Pers
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen

Wegens groot succes: extra concert Willeke Alberti in Het Concertgebouw

Eind vorige maand werd het concert van Willeke Alberti in de Grote Zaal in Het Concertgebouw op dinsdag 25 februari 2020 aangekondigd. De kaartverkoop ging dermate hard dat het concert binnen een paar dagen volledig uitverkocht raakte.

Per vandaag gaat een tweede show van de grande dame van de Nederlandse muziek in de verkoop. Tickets voor dit optreden op maandag 24 februari 2020 zijn per direct verkrijgbaar via de website van Het Concertgebouw.

Willeke Alberti wordt begeleid door haar band onder leiding van Peter van der Zwaag. Het belooft een mooie avond te worden vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes en verhalen uit haar leven. Van Amsterdamse klassiekers tot prachtige ballads en verrassende duetten. Haar repertoire is immers omvangrijk met liedjes als Telkens weer, Carolientje, Spiegelbeeld, Samen zijn, Ome Jan en De liefde van je vrienden, en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals De glimlach van een kind en Niemand laat zijn eigen kind alleen. Zowel op 24 als 25 februari zal Willeke Alberti het podium delen met een aantal verrassende gastartiesten.

Willeke Alberti: 'Ongelooflijk wat er ook nu weer allemaal gebeurt. Ik was enorm blij en vereerd om één concert in Het Concertgebouw te mogen geven, maar om daar nu nog een extra show aan toe te voegen is echt geweldig. Ook dat ik een paar bijzondere gasten mag verwelkomen en waar ik nu al heel blij van word. Ik kan het bijna niet geloven en kijk er naar uit om volgend jaar februari te mogen optreden in het prachtige Concertgebouw, in mijn geboortestad Amsterdam.'

Over Willeke Alberti
Naast diverse optredens in het land treedt Willeke Alberti veelvuldig en met veel plezier op in verzorgingshuizen en zorgcentra. Tijdens haar rijke muzikale carrière is zij veelvuldig onderscheiden. Naast diverse gouden en platina platen ontving zij onder meer een Edison, de Gouden Harp, De Gouden Televizier-Ring, diverse oeuvre awards, de Majoor Bosshardt Prijs en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Praktische informatie extra concert Willeke Alberti
Maandag 24 februari 2020
20.15 uur
Grote Zaal
Willeke Alberti & band
Kaarten vanaf Euro 29,00 zijn nu verkrijgbaar via:
https://www.concertgebouw.nl/concerten/willeke-alberti-75-jaar/24-02-2020

---
Noot voor de redactie: Voor meer informatie en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Claire Reeves, manager PR en perscontacten van Het Concertgebouw 020-5730478 / 06-25091001 e-mail: c.reeves@concertgebouw.nl.